Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Квітня, 2023 р., 09:16
Вітаю зі світлим святом Воскресіння Христового усіх християн України, які святкують  за   Григоріанським календарем!
05 Квітня, 2023 р., 17:14
Міністри закордонних справ НАТО обговорили шляхи надання Україні достатніх можливостей для стримування потенційної нової агресії з боку росії.
05 Квітня, 2023 р., 17:08
Президент Володимир Зеленський переконує, що Україна не підтримуватиме компроміси на шляху до членства в НАТО.
05 Квітня, 2023 р., 16:52
На порталі національного проєкту з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес з’явився новий розділ “Ветеранський бізнес”. Його створено у співпраці Міністерства у справах ветеранів України з Міністерством цифрової трансформації, Офісом з розвитку підприємництва та експорту та Українським ветеранським фондом Мінветеранів (УВФ).
05 Квітня, 2023 р., 16:49
Очільник Запорізької ОВА відвідав населений пункт, де у прифронтовій зоні проживає близько трьох тисяч осіб, та поспілкувався з представниками місцевої влади, які продовжують всебічно підтримувати своїх громадян.
02 Квітня, 2023 р., 19:10
Про це віцепрем'єр-міністерка — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомила у своєму Telegram-каналі:
31 Березня, 2023 р., 20:14
У річницю звільнення Бучі (Київська область) від російських загарбників Президент України Володимир Зеленський узяв участь у вшануванні пам’яті жителів міста, убитих під час російської окупації.
31 Березня, 2023 р., 14:26
Загарбницька війна росії проти України, яка триває вже понад рік, завдала величезних руйнувань і страждань. Щоб полегшити людські страждання та допомогти пережити ці сумні часи Василівська районна державна адміністрація постійно шукає партнерів для співпраці. Із самого початку збройного конфлікту гуманітарна допомога є одним із пріоритетних напрямів роботи Василівської районної державної адміністрації. Спільно із нашими благодійниками забезпечуємо гуманітарну допомогу для постраждалих мешканців нашого району.
30 Березня, 2023 р., 10:52
Росіяни стверджують, що їхня втеча з Київщини – це "акт доброї волі". Цими заявами вони намагалися прикрити ганебність своєї поразки, яку цілком і повністю забезпечили Сили оборони і безпеки України своїми відважними та вмілими діями. З того моменту українці ще неодноразово змушували росіян вчиняти аналогічні "акти доброї волі" і відступати – з острова Зміїний, Херсону, міст і сіл Харківщини. Ми побачимо такі ж "акти доброї волі" окупанта в інших частинах України завдяки відповідним героїчним і активним діям наших військових, розвідки та усіх, хто боронить Україну.
30 Березня, 2023 р., 08:08
Попри злободенні труднощі, що виникли внаслідок збройної агресії рф, постійні ворожі обстріли, руйнування житлового фонду й об’єктів критичної інфраструктури, близько тисячі місцевих мешканців, понад 60 з яких - діти, залишаються у Степногірську.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь