Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Червня, 2023 р., 08:32
Охорона навколишнього природного середовища – це система державних, суспільних та міжнародних заходів, які забезпечують раціональне використання, відновлення, примноження та збереження природних ресурсів від руйнування, забруднення та виснаження. 
04 Червня, 2023 р., 20:25
Сьогодні, 4 червня 2023 року, у Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії голова Василівської районної державної адміністрації Богдан СТАРОКОНЬ долучився до участі у Всеукраїнській акції “Голоси дітей”, започаткованої Першою леді Оленою Зеленською минулого року. На заході у м. Запоріжжя щодо вшанування скорботної дати та загиблої малечі були присутні голови громад та начальники військових адміністрацій населених пунктів Василівського району. В одному з дитячих закладів сьогодні калатали дзвоники у пам'ять про безневинних дітей, чий сміх ми ніколи не почуємо.
02 Червня, 2023 р., 17:50
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. 01 червня 2023 року на базі КЗ «Запорізької загальноосвітньої санаторної школи-інтернат № 7 І-ІІ ступенів» Запорізької обласної ради проведено захід «Щаслива дитина – успішна Україна!» за участю представників Василівської районної державної адміністрації, Головного управління ДСНС у Запорізькій області, Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, виступів дитячих творчих колективів, квестів та мастер-класів для дітей закладів освіти Запорізької області. Від Василівського району прийняли участь у обласному заході до Дня захисту дітей 18 учнів. 
01 Червня, 2023 р., 07:26
День захисту дітей в Україні, який щорічно відзначається 1 червня, встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 на підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім’ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна - дітям" та інших громадських організацій.
30 Травня, 2023 р., 17:08
30.05.2023 року Голова  Василівської районної державної адміністрації  провів освітню зустрічі з представниками бізнесу та громадам Василівського району Запорізької області. У заході прийняли участь голови громад та начальники військових  адміністрацій населених пунктів  Василівського району. Спікерами заходу були: виконувач обов’язків генерального директора Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області» Юрій Петраш, завідувач сектору розгляду звернень платників податків управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області Олена Бессонова,  начальник відділу адміністрування рентної плати та екологічного податку, місцевих податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області Наталія Онищенко, віцепрезидент Запорізької торгово-промислової палати Андрій Куц, начальник відділу мікро, малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк» Олексій Бєлєвський.
30 Травня, 2023 р., 16:59
Сьогодні, 30 травня 2023 року під керівництвом голови Василівської районної державної адміністрації Богданом СТАРОКОНЬ відбулася робоча нарада серед представників органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади. На захід були запрошені голови громад, начальники військових адміністрацій населених пунктів Василівського району,  начальник Василівського РУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області Євген СИМОНЕНКО,  заступник начальника 6 ДПРЗ  ГУ ДСНС України у Запорізькій області Дмитро БАЗАЛІЄВ,  начальник Василівського РУП ГУНП в Запорізькій області Юрій ДРОБНИЦЬКИЙ,  заступник начальника з ПД Василівського РУП ГУНП в Запорізькій області Роман КОТ.
30 Травня, 2023 р., 11:08
Як зрозуміти, що вам потрібна допомога?
30 Травня, 2023 р., 10:57
Більше року триває повномасштабна війна в Україні, але українські діти продовжують отримувати знання. Сьогодні в школах Василівської територіальної громади пролунав Останній дзвоник. Дуже шкода, що випускники не отримали свята, яке буває раз у житті і не провели його в рідних стінах своїх шкіл. Але ми намагаємось рухатись далі.  Так на базі державного начального закладу в місті Запоріжжя  пройшли урочисті заходи з нагоди святкування Останнього дзвоника, які відвідав голова Василівської районної державної адміністрації Богдан СТАРОКОНЬ. Також на святі були присутні: міський голова Сергій КАЛІМАН, директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Людмила БУХАРІНА, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Василівської міської ради Тамара КОМЛИК. Гості привітали учнів, вчителів та батьків із закінченням навчання та початком літніх канікул. На адресу школярів, вчителів, батьків лунали щирі слова вітань та побажань.Святкового настрою додавали виступи та музичні композиції. 
24 Травня, 2023 р., 16:08
У рамках проєкту «Сприяння правосуддю перехідного періоду та захист прав внутрішньо переміщених осіб та людей, що постраждали від збройного конфлікту», що реалізується за підтримки Європейського Союзу та Норвезької ради у справах біженців (NRC), Благодійним фондом «Право на захист» розроблено інструкцію щодо порядку відновлення документів, що підтверджують право власності на нерухоме майно.
24 Травня, 2023 р., 08:28
Щорічно 24 травня в Україні та інших у слов'янських країнах відзначають День слов'янської писемності і культури, встановлений на честь творців слов'янської писемності святих Кирила і Мефодія - покровителів Європи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь