Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Березня, 2023 р., 09:31
Міжнародний Класичний Університет імені Пилипа Орлика запрошує ветеранів і ветеранок, членів їхніх сімей взяли участь у спільній з Мінветеранів програмі з професійної адаптації.
28 Березня, 2023 р., 11:52
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на зустрічі з литовським колегою Габріеліусом Ландсбергісом у Києві обговорив підготовку до саміту НАТО, який відбудеться у Вільнюсі влітку.
28 Березня, 2023 р., 11:47
Вигравши битву за Київ, ми виграли битву за Україну стратегічно – як за незалежну суверенну державу. Коли була захищена столиця, було захищене і державне життя України. Звільнивши північ, ми побачили, що окупанта можна вигнати. Продовживши цей рух по звільненню на півдні України – звільнивши Зміїний і Херсонщину, а також на сході України – звільнивши Харківщину, ми впевнені, що можемо звільнити всю нашу землю. Але початок цієї впевненості – саме у битвах за Мощун, Гостомель, Ірпінь, Бучу, Охтирку, Чернігів та інші міста і села наших північних областей, саме у тому першому досвіді наших людей, які побачили, що російська армія біжить з української землі.
27 Березня, 2023 р., 10:44
В перші години повномасштабного вторгнення наші герої-захисники взяли удар на себе та мужньо прийняли бій з російськими загарбниками в північних регіонах. У визволенні брали участь й запоріжці, бійці, які ціною власного життя рятували Україну. Їх імена навіки закарбовано в історії нашої вільної та незалежної держави.
26 Березня, 2023 р., 10:47
Сучасна Національна гвардія України – була створена 12-го березня 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України». До її складу увійшли внутрішні війська України, патріоти і добровольці, які стали на захист батьківщини. Зараз, під час повномасштабної війни, Національна гвардія виконує важливі завдання на передовій, а на її базі формуються штурмові бригади. 
25 Березня, 2023 р., 10:19
Сьогодні в Україні відзначається національне професійне свято – День Служби безпеки (СБУ). З'явилося воно в офіційному календарі за указом президента України Леоніда Кучми від 22 березня 2001 року. Дата свята обрана невипадково, адже 25 березня 1992 Верховна рада України прийняла закон «Про Службу безпеки України». Працівники СБУ захищають суверенітет України, нашу територіальну цілісність і права та свободи українських громадян.
24 Березня, 2023 р., 13:00
Завдяки досягнутим домовленостям між головою Василівської районної державної адміністрації Запорізької області Староконем Богданом Юрійовичем та Міжнародною організацією Червоного Хреста, в черговий раз була організована доставка гуманітарного вантажу у прикордонні населенні пункти Василівського району у вигляді 2100 гігієнічних наборів.
24 Березня, 2023 р., 12:58
Підтримка вступу України до НАТО і ЄС серед українців зросла до рекордного рівня – 82% і 85% відповідно.
21 Березня, 2023 р., 21:30
Річний звіт генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, оприлюднений у вівторок, містить оцінку загального обсягу допомоги, яку держави-члени надали Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії.
18 Березня, 2023 р., 21:11
У 2023 році День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається 19 березня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь