Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Березня, 2023 р., 15:45
На тренувальний полігон  учасників “Гвардії Наступу” завітав начальник ЗОВА Юрій Малашко, де ознайомився з програмою підготовки та особисто поспілкувався з інструкторами і добровольцями.
08 Березня, 2023 р., 08:40
Шановні та чарівні наші жінки! Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним жіночим днем – святом 8 Березня!
03 Березня, 2023 р., 10:48
На початку лютого по всій Україні стартувала кампанія набору добровольців до штурмових бригад “Гвардія Наступу”. Керівник ЗОВА Юрій Малашко завітав до одного з центрів прийому заяв та поспілкувався з кандидатами на вступ.
02 Березня, 2023 р., 19:39
Сьогодні завдяки плідній співпраці  та спільним зусиллям голови Василівської райдержадміністрації Богдана Староконя, начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Запорізької облдержадіністрації Артура Бойка було організована доставка гуманітарного вантажу у прифронтові населені пункти Василівського району с. Кам’янське та с. Плавні, які знаходяться під постійними обстрілами військами рф. 
01 Березня, 2023 р., 14:16
Військовослужбовці бригади будуть працювати в екстремальних умовах, під великими навантаженнями та в постійній готовності вести бій.
01 Березня, 2023 р., 14:15
Одним з пріоритетних напрямків, над реалізацією яких працює держава, є покращення доступності соціальних послуг та боротьба з  корупційною складовою при їх наданні. Так, після модернізації сервісу подання заяви на призначення пенсії, українці отримали можливість подавати її онлайн, не виходячи з дому.
28 Лютого, 2023 р., 10:41
В межах співпраці  Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Інститутом державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту було створено «Посібник з реалізації заходів евакуації населення, матеріальних і культурних цінностей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій і збройних конфліктів».
28 Лютого, 2023 р., 10:39
Паралельно з цим готується до звільнення українських територій.
24 Лютого, 2023 р., 17:06
У річницю незламності Президент Володимир Зеленський вручив державні нагороди та присвоїв почесні звання військовослужбовцям і цивільним громадянам, а також передав бойові прапори військовим частинам Збройних Сил та штурмовим бригадам «Гвардії наступу».
24 Лютого, 2023 р., 08:57
24 лютого виповнюється один рік від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку РФ розпочала проти України 9 років тому. Ми, українці, вистояли й продемонстрували волю перемогти ворога, довели спроможність протистояти російській військовій агресії, об’єднали зусилля у лавах Збройних Сил України, Національній гвардії України, масового волонтерського руху, а також на дипломатичному, інформаційному, історичному та інших фронтах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь