Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Червня, 2023 р., 08:02
28 червня цього року Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.
27 Червня, 2023 р., 16:11
З метою забезпечення готовності до захисту населення під час можливого виникнення надзвичайної ситуації на Запорізькій АЕС обласною військовою адміністрацією 29 червня 2023 року буде організовано проведення спеціального навчання.
27 Червня, 2023 р., 10:12
1. Найменування організатора громадського обговорення (слухання) - Комунальний заклад «Василівський історико-архітектурний музей-заповідник «Садиба Попова» Запорізької обласної ради.
25 Червня, 2023 р., 09:35
Щороку 25 червня всі митники України відзначають своє професійне свято. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну цінність їхньої роботи зросла ще більше, адже зараз охороняти кордон важливо як ніколи. Свято було започатковано 2020 року. Відповідне рішення президента України погодив Кабмін 18 червня 2020-го року, встановлення святкування Дня митника на 25 червня. Вітаємо всіх тих, хто щодня виконує важливу місію — забезпечують безпеку державного кордону і перевіряють ввезений в країну вантаж. Бажаємо завжди бути вірним стражем закону та не знати втоми і зневіри, успіхів у роботі і удачі на життєвому шляху.
23 Червня, 2023 р., 13:19
16 червня, Кабінет Міністрів України схвалив проєкт Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та інших законів України щодо уніфікації до європейських та північноатлантичних стандартів процедур декларування військової техніки та інших товарів». Законопроєкт розроблений на виконання Плану пріоритетних дій Уряду на 2023 рік та найближчим часом буде направлений на розгляд Верховної Ради України.
23 Червня, 2023 р., 11:26
Родину, яку евакуювали із села Пʼятихаток Степногірської селищної ради Василівського району відвідали голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко, голова Василівської районної державної адміністрації Богдан Староконь та начальник Степногірської селищної військової адміністрації Ірина Кондратюк. Сімʼя з двома дітьми та батьками, які півтора року жили від обстрілами та окупацією, отримали необхідну першочергову допомогу для налагоджування  нового життя у безпечному місці. Дітям були  подаровані два сучасні планшети для подальшого навчання. Родина отримала гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів особистої гігієни,  постільної білизни, забезпечена одягом та взуттям по сезону.
23 Червня, 2023 р., 07:55
Щорічно 23 червня Україна відзначає професійне свято – День державної служби. Подію започаткував президент України 4 квітня 2003 року. Дата святкування співпадає з Днем державної служби Організації Об’єднаних Націй.  Державна служба – це особлива відповідальність. Адже від професіоналізму і чесності кожного з держслужбовців, ставлення до людей, вміння швидко і якісно приймати управлінські рішення, залежить рівень довіри до влади в цілому. Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого району та країни в цілому.
21 Червня, 2023 р., 16:36
У результаті руйнації Каховської ГЕС спостерігається загибель риби у великих обсягах, при переробці та споживання якої може спричинити виникнення харчових отруєнь, зокрема ботулізму - дуже небезпечного і в багатьох випадках смертельного захворювання.
19 Червня, 2023 р., 09:48
19 червня кожного року Україна відзначає дуже молоде професійне свято – День фермера. Дата святкування обрана на честь дати прийняття Закону про фермерство, що відбулось саме цього дня у 2003 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь