Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Березня, 2023 р., 09:58
17 березня 2023 року за участі голови Василівської районої державної адміністрації Богдана Староконя відбулась передача 120 комплектів газових кемпінгів з пальником прифронтовим територіям Василівського району . Це вдалось реалізувати завдяки співпраці Василівської районної державної адміністрації із благодійною організацією «Благодійний фонд «Світ. Україна. Пологи», які вже неодноразово допомагали громадянам нашого району. Вищезазначену гуманітарну допомогу отримали мешканці сіл Плавні та Кам’янське, які кожного дня зазнають важких випробувань на рідній землі. Цілодобові артилерійські обстріли російських окупантів позбавили населені пункти Василівської громади централізованого водопостачання, через обстріли вони часто залишаються без електропостачання.
17 Березня, 2023 р., 16:12
Латвія виступає за початок перемовин щодо членства України в ЄС уже цього року, а про приєднання до НАТО — відразу після перемоги у війні.
17 Березня, 2023 р., 16:11
Перемога України у війні з росією буде найважливішим кроком на шляху євроінтеграції.
17 Березня, 2023 р., 10:55
В Запорізькій області триває набір до добровольчих підрозділів. Представники Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Національної поліції долучилися до кар’єрних радників та проконсультували шукачів роботи щодо можливості вступу до  формувань “Гвардії наступу”. Очільник обласної військової адміністрації Юрій Малашко завітав до одного з центрів зайнятості обласного центру, де проходив ярмарок вакансій з консультаціями фахівців щодо вступу до штурмових бригад та поспілкувався з відвідувачами, які проявили інтерес до “Гвардії наступу”. 
16 Березня, 2023 р., 22:59
Наказом Міністра оборони України від 26 вересня 2016 року №497 "Про встановлення Дня мобілізаційного працівника", у Збройних Силах України встановлюється День мобілізаційного працівника - 17 березня.
16 Березня, 2023 р., 14:42
Прем’єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон сподівається на швидку ратифікацію Анкарою протоколу щодо вступу країни в НАТО після виборів, які відбудуться у Туреччині у травні.
16 Березня, 2023 р., 14:41
Україна, ЄС та НАТО об’єднують зусилля для збільшення обсягів виробництва зброї та боєприпасів для потреб Збройних Сил України та поповнення запасів союзників. З цією метою сторони домовилися створити тристоронній координаційний механізм, який синхронізує роботу виробників, закупівельників і урядів.
14 Березня, 2023 р., 09:37
14 березня в День добровольців ми вшановуємо хоробрих чоловіків і жінок, які стали на захист України. Дата Дня добровольця 14 березня обрана на честь подій 2014 року. Добровольці з Самооборони Майдану прибули на військовий полігон у Нових Петрівцях. З них сформували Перший добровольчий батальйон, який брав участь в АТО.
13 Березня, 2023 р., 10:07
У рамках робочої поїздки Юрій Малашко ознайомився з функціонуванням територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Очільник регіону показали наслідки обстрілів, а також відзвітували щодо забезпечення функціонування служб, які забезпечують прийом поповнення. 
10 Березня, 2023 р., 09:21
10 березня в Україні святкують День Державного гімну України. Свято офіційно затвердив Кабінет Міністрів України 2017 року. «Ще не вмерла Україна» – твір композитора Михайла Вербицького та поета Павла Чубинського, який став державним символом нашої країни, вперше було виконано саме 10 березня 1865 року на концерті до дня пам’яті Тараса Шевченка в Перемишлі (Польща).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь