Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Травня, 2023 р., 09:30
День морської піхоти — професійне свято військовослужбовців морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України, яке відзначається щороку 23 травня.
22 Травня, 2023 р., 12:36
У середу, 24 травня 2023 року з 11.00  до 12.00 відбудеться телефонна "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці Василівського району матимуть змогу звернутись та поспілкуватись с заступником голови Василівської районної державної адміністрації Наталією ПАРХОМЕНКО.
21 Травня, 2023 р., 09:24
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять мільйонів загублених життів, бездушно знищених радянським тоталітарним режимом. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року з метою вшанування пам’яті жертв політичних репресій комуністичного режиму.
18 Травня, 2023 р., 18:45
Розмальовки, смаколики, друзі та веселий сміх... Так можна охарактеризувати сьогоднішній день в стінах освітнього хабу Василівського району "Простір сучасних". Сьогодні, у Всесвітній День вишиванки освітяни Василівського району разом з діточками та їх батьками гідно відзначили цю дату.  Не дивлячись на те, що ворог продовжує нівечити наші домівки, ми залишаємося незламними і вірними своїм традиціям. Так, сьогодні для усіх присутніх була презентована благодійна акція комунального закладу "Дніпрорудненська спеціалізована школа І - ІІІ ступенів "Талант" Дніпрорудненської міської  ради "  «Вишиванка – оберіг для воїна-захисника». Педагогічні працівники комунального закладу "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1" Дніпрорудненської міської ради презентували  проект в рамках  всеукраїнського флешмобу #УКРАЇНА_ВИШИВАНА. Але родзинкою свята стала участь дітей у фотофлешмобі "Вишиванка - це наша броня". Дітки разом з батьками розмальовували назви своїх населених пунктів орнаментом, символічно, захищаючи рідні міста і села вишиваною бронею.
18 Травня, 2023 р., 14:18
В Україні щорічно 18 травня відзначається День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Відповідну Постанову Верховна Рада прийняла у 2015 році. Цього дня ми згадуємо понад 200 000 кримських татар, яких примусово вивезли з Криму в 1944 році. Для багатьох із них заслання обернулося поневірянням, голодом і врешті-решт смертю.
18 Травня, 2023 р., 12:46
Кожен третій четвер травня Україна святкує День вишиванки.
18 Травня, 2023 р., 07:59
Цьогоріч свято Дня вишиванки в Україні, яке припадає на 18 травня, актуальне, як ніколи, адже вишиванка - це символ українського народу, який зберігає його коріння та розуміння себе.
15 Травня, 2023 р., 21:05
12 травня голова Василівської районної державної адміністрації  Богдан СТАРОКОНЬ прийняв участь у робочій зустрічі під головуванням заступника начальника ГУНП Павла КАРАБУТИ щодо забезпечення прав та інтересів дітей, осіб похилого віку та маломобільних громадян, які проживають на територіях, що межують із місцями проведення активних бойових дій.
12 Травня, 2023 р., 13:46
11 травня 2023 року Головою Василівської районної державної адміністрації Богданом СТАРОКОНЬ був організований семінар з мінної безпеки серед представників органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади. На заході були присутні голови громад, начальники військових адміністрацій населених пунктів Василівського району та представники Василівської районної державної адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь