Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Травня, 2023 р., 21:05
12 травня голова Василівської районної державної адміністрації  Богдан СТАРОКОНЬ прийняв участь у робочій зустрічі під головуванням заступника начальника ГУНП Павла КАРАБУТИ щодо забезпечення прав та інтересів дітей, осіб похилого віку та маломобільних громадян, які проживають на територіях, що межують із місцями проведення активних бойових дій.
12 Травня, 2023 р., 13:46
11 травня 2023 року Головою Василівської районної державної адміністрації Богданом СТАРОКОНЬ був організований семінар з мінної безпеки серед представників органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади. На заході були присутні голови громад, начальники військових адміністрацій населених пунктів Василівського району та представники Василівської районної державної адміністрації.
11 Травня, 2023 р., 12:17
Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.
09 Травня, 2023 р., 09:32
Цьогоріч Україна відзначатиме День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня, в статусі країни-кандидата на членство в ЄС. Ми є частиною родини європейських держав зі спільними цінностями та прагненнями, а Збройні Сили України міцно стоять на захисті всієї Вільної Європи. Будемо вшановувати нашу історичну єдність – єдність усіх європейців, які знищили нацизм і переможуть рашизм".
08 Травня, 2023 р., 13:30
Сьогодні, 8 травня 2023 року, за участі очільника ЗОВА Юрія МАЛАШКА, представників правоохоронних органів, голови Василівської районної державної адміністрації Богдана СТАРОКОНЬ, голів громад та начальників військових адміністрацій населених пунктів Василівського району, пройшла церемонія покладання квітів до меморіального комплексу «Скорботна мати», яка відбулася у місті Запоріжжя до Дня пам’яті та примирення, а також вшанування пам’яті загиблих на полях Другої світової війни.
08 Травня, 2023 р., 12:13
Друга світова війна, яка тривала з 1939 до 1945 року, була одним із найкривавіших та найбільших збройних конфліктів в історії людства. Участь у ній брали понад 60 держав. Бойовими діями були охоплені Європа та Східна Азія, Африка й Близький Схід, Атлантика і Тихий океан. Загинуло від 50 до 85 мільйонів людей. Україна була одним з основних полів битв Другої світової війни, і простором, де тоталітарні режими – нацистський і радянський – вчиняли масові злочини.
06 Травня, 2023 р., 11:11
Сьогодні ми вшановуємо мужність та героїзм воїнів-піхотинців механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів Збройних сил України, виявлені у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
05 Травня, 2023 р., 09:40
«Я не знаю, що мені робити», — коли чуємо таке, особливо від близьких, все завмирає всередині. Щире бажання допомогти інколи грає злий жарт: включаються власні емоції, роздавання порад чи навіть спроби протиснути «єдиний правильний варіант». Можна легко загнати співрозмовника у стан ще безпорадніший, ніж був.
02 Травня, 2023 р., 12:48

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь