Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Червня, 2023 р., 11:04
Країни-члени Північноатлантичного альянсу під час саміту глав держав у Вільнюсі забезпечать Україні «потужний пакет» підтримки, який стане сигналом для Путіна, що міжнародна єдність залишається міцною і йому не вдасться добитися своїх цілей. Про це заявив у понеділок під час пресконференції в Вашингтоні державний секретар США Ентоні Блінкен, передає власний кореспондент Укрінформу.
14 Червня, 2023 р., 10:57
Щорічно 14 червня країни світу відзначають Всесвітній день донора крові. Це вдячність донорам за їх благородний вчинок і порятунок життя людей, які потребують переливання донорської крові або її компонентів.
13 Червня, 2023 р., 11:08
Завдяки спільній співпраці Василівської районної державної адміністрації та благодійної організації «Благодійний фонд «ЮА ФРІ» за сприяння Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації на базі відкритого центру допомоги Василівського району «Ми разом»,12.06.2023 року отримано гуманітарну допомогу від UNICEF  (набори для закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладах) для громад Василівського району у кількості 138 шт, а саме: рекреаційний набір – 70, набір «школа в ящику» –  20, набір «школа в коробці» –23, набір з раннього розвитку дітей – 25.
11 Червня, 2023 р., 09:15
День міста в Енергодарі відзначають у другу неділю червня. Енергодар - одне з наймолодших міст, розташованих на території України. І своє свято зустрічає в дуже складних умовах, в іншій реальності з непроханими гостями та ворогами нашої свободи. 
08 Червня, 2023 р., 15:17
Сьогодні на базі центру допомоги Василівського району відбулося свято до дня захисту дітей для юних ВПО усіх територіальних громад Василівського району!
06 Червня, 2023 р., 08:38
6 червня професійне свято відзначають працівники засобів масової інформації в Україні. Свято встановлено 25 травня 1994 року.
05 Червня, 2023 р., 08:32
Охорона навколишнього природного середовища – це система державних, суспільних та міжнародних заходів, які забезпечують раціональне використання, відновлення, примноження та збереження природних ресурсів від руйнування, забруднення та виснаження. 
04 Червня, 2023 р., 20:25
Сьогодні, 4 червня 2023 року, у Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії голова Василівської районної державної адміністрації Богдан СТАРОКОНЬ долучився до участі у Всеукраїнській акції “Голоси дітей”, започаткованої Першою леді Оленою Зеленською минулого року. На заході у м. Запоріжжя щодо вшанування скорботної дати та загиблої малечі були присутні голови громад та начальники військових адміністрацій населених пунктів Василівського району. В одному з дитячих закладів сьогодні калатали дзвоники у пам'ять про безневинних дітей, чий сміх ми ніколи не почуємо.
02 Червня, 2023 р., 17:50
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. 01 червня 2023 року на базі КЗ «Запорізької загальноосвітньої санаторної школи-інтернат № 7 І-ІІ ступенів» Запорізької обласної ради проведено захід «Щаслива дитина – успішна Україна!» за участю представників Василівської районної державної адміністрації, Головного управління ДСНС у Запорізькій області, Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, виступів дитячих творчих колективів, квестів та мастер-класів для дітей закладів освіти Запорізької області. Від Василівського району прийняли участь у обласному заході до Дня захисту дітей 18 учнів. 
01 Червня, 2023 р., 07:26
День захисту дітей в Україні, який щорічно відзначається 1 червня, встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 на підтримку ініціативи Міністерства України у справах сім’ї та молоді, Всеукраїнського комітету захисту дітей, Національного фонду соціального захисту матерів і дітей "Україна - дітям" та інших громадських організацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь