Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Серпня, 2023 р., 18:20
Голова Василівської районної державної адміністрації, начальник районної військової адміністрації Богдан Староконь спільно із головою Мелітопольської районної державної адміністрації Ігорем Судаковим провів робочу зустріч із представниками громадської організації «Спілка ветеранів АТО та волонтерів «Разом»» та Центром реабілітації військовослужбовців (далі - Центр). 
11 Серпня, 2023 р., 11:02
9 серпня 2023 року, голова Василівської районної державної адміністрації Богдан Староконь провів робочу зустріч з представником фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні. Під час зустрічі було обговорено питання водопостачання на неокуповану частину Василівського району. Олександре Буі, спеціаліст програми «Вода, санітарія та гігієна» зауважив, що тисячі людей потребують щоденної допомоги у забезпечені як питною водою, так і технічною.
08 Серпня, 2023 р., 14:41
Центральна виборча комісія України у своїй постанові наголосила, що проведення у вересні 2023 року так званих виборів на тимчасово окупованих територіях України, у тому числі у Запорізькій області, є грубим порушенням норм як українського, так і міжнародного права.
08 Серпня, 2023 р., 12:21
Це професійне свято з'явилося в 2000 році після підписання президентом відповідного указу. Саме цього дня 1920 року в місті Києві, на базі колишнього Костянтинівського юнкерського військового училища почалася підготовка військових зв'язківців на других Київських військово-інженерних курсах.
06 Серпня, 2023 р., 09:43
Сьогодні – День Повітряних Сил! І ми не святкуємо… ми крок за кроком наближаємо нашу перемогу!
03 Серпня, 2023 р., 13:55
Відбулась робоча зустріч начальника Василівської районної військової адміністрації, директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та керівництва Кам'янсько-Дніпровської міської військової адміністрації.
29 Липня, 2023 р., 09:50
Це нове офіційне військове свято для суверенної України. Воно було затверджено 26-го липня 2016- го року. У відповідному Указі Президента України №311/2016 підкреслюється особлива мета цього Дня для подальшого розвитку національних військових традицій і враховується важлива роль Сил спеціальних операцій Збройних Сил України у забезпеченні обороноздатності держави.
28 Липня, 2023 р., 08:43
У 2023 році Україна вдруге відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.  День Державності відзначається того ж дня, коли українські християнські церкви вшановують памʼять Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Руси–України.
27 Липня, 2023 р., 16:25
Сьогодні, 27 липня 2023 року відбувся святковий захід з нагоди професійного свята Дня медика. Голова Василівської районної державної адміністрації Богдан СТАРОКОНЬ подякував усім лікарям та медсестрам за врятованні життя військових та цивільних українців в День медичного працівника і висловив їм слова підтримки, за виконання своїх обов’язків 24 години на добу. Побажав злагодженої роботи, взаємоповаги в колективі, спільних успіхів в боротьбі за здоров'я  пацієнтів, а також всіх добрих благ в особистому житті кожного. День медичного працівника в України – це свято лікарів, фельдшерів, медсестер, водіїв екстреної медичної допомоги, санітарок, лаборантів, тих, хто охороняє здоров’я жителів нашого району. Від кожного з вас залежить життя багатьох людей і за це ВАМ велика вдячність!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь