Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Червня, 2023 р., 08:37
У разі отримання офіційного повідомлення від органів державної влади та місцевого самоврядування про загрозу настання надзвичайної ситуації, пов'язаною з ЗАЕС необхідно діяти відповідно наступного алгоритму:
29 Червня, 2023 р., 08:28
З метою забезпечення готовності до захисту населення під час можливого виникнення надзвичайної ситуації на Запорізькій АЕС обласною військовою адміністрацією 29 червня 2023 року буде організовано проведення спеціального навчання.
29 Червня, 2023 р., 08:24
Звуки сирен, сигнально-гучномовних пристроїв, переривисті гудки інших сигнальних засобів, транспорту, означають сигнал цивільного захисту «УВАГА ВСІМ!». 
29 Червня, 2023 р., 08:05
Розпочинаються командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту Запорізької області.
28 Червня, 2023 р., 17:51
З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу, але є і іноземні партнери. Це ми побачили завдяки голові громадської організації «ТЕРИТОРІЯ РЕАЛІЗАЦІЇ АВТОРСЬКИХ ПРОЕКТІВ» Інні ПЕНЧУК та німецькому благодійному фонду Синьо - Жовтий Хрест Blau-Gelbes Kreuz e.V., котрі надали громадам Василівського району ( Благовіщенській, Кам’янсько-Дніпровській, Роздольській, Малобілозерській та Великобілозерській ) благодійну допомогу у вигляду генераторів, які будуть надійними помічниками: це і світло,і тепло і завжди гаряча їжа. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток об’єднаних громад. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.
28 Червня, 2023 р., 08:02
28 червня цього року Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.
27 Червня, 2023 р., 16:11
З метою забезпечення готовності до захисту населення під час можливого виникнення надзвичайної ситуації на Запорізькій АЕС обласною військовою адміністрацією 29 червня 2023 року буде організовано проведення спеціального навчання.
27 Червня, 2023 р., 10:12
1. Найменування організатора громадського обговорення (слухання) - Комунальний заклад «Василівський історико-архітектурний музей-заповідник «Садиба Попова» Запорізької обласної ради.
25 Червня, 2023 р., 09:35
Щороку 25 червня всі митники України відзначають своє професійне свято. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну цінність їхньої роботи зросла ще більше, адже зараз охороняти кордон важливо як ніколи. Свято було започатковано 2020 року. Відповідне рішення президента України погодив Кабмін 18 червня 2020-го року, встановлення святкування Дня митника на 25 червня. Вітаємо всіх тих, хто щодня виконує важливу місію — забезпечують безпеку державного кордону і перевіряють ввезений в країну вантаж. Бажаємо завжди бути вірним стражем закону та не знати втоми і зневіри, успіхів у роботі і удачі на життєвому шляху.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь