Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Червня, 2023 р., 13:19
16 червня, Кабінет Міністрів України схвалив проєкт Закону України «Про внесення змін до Митного кодексу України та інших законів України щодо уніфікації до європейських та північноатлантичних стандартів процедур декларування військової техніки та інших товарів». Законопроєкт розроблений на виконання Плану пріоритетних дій Уряду на 2023 рік та найближчим часом буде направлений на розгляд Верховної Ради України.
23 Червня, 2023 р., 11:26
Родину, яку евакуювали із села Пʼятихаток Степногірської селищної ради Василівського району відвідали голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко, голова Василівської районної державної адміністрації Богдан Староконь та начальник Степногірської селищної військової адміністрації Ірина Кондратюк. Сімʼя з двома дітьми та батьками, які півтора року жили від обстрілами та окупацією, отримали необхідну першочергову допомогу для налагоджування  нового життя у безпечному місці. Дітям були  подаровані два сучасні планшети для подальшого навчання. Родина отримала гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів особистої гігієни,  постільної білизни, забезпечена одягом та взуттям по сезону.
23 Червня, 2023 р., 07:55
Щорічно 23 червня Україна відзначає професійне свято – День державної служби. Подію започаткував президент України 4 квітня 2003 року. Дата святкування співпадає з Днем державної служби Організації Об’єднаних Націй.  Державна служба – це особлива відповідальність. Адже від професіоналізму і чесності кожного з держслужбовців, ставлення до людей, вміння швидко і якісно приймати управлінські рішення, залежить рівень довіри до влади в цілому. Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого району та країни в цілому.
21 Червня, 2023 р., 16:36
У результаті руйнації Каховської ГЕС спостерігається загибель риби у великих обсягах, при переробці та споживання якої може спричинити виникнення харчових отруєнь, зокрема ботулізму - дуже небезпечного і в багатьох випадках смертельного захворювання.
19 Червня, 2023 р., 09:48
19 червня кожного року Україна відзначає дуже молоде професійне свято – День фермера. Дата святкування обрана на честь дати прийняття Закону про фермерство, що відбулось саме цього дня у 2003 році.
18 Червня, 2023 р., 16:42
Щорічно 18 червня дільничні інспектори України відзначають своє професійне свято. Дільничний - дуже важка професія, яка вимагає чималої терплячості, відповідальності і старанності. До дільничного звертаються з домашніми, сусідськими та сімейними проблемами. Інспектор повинен знайти підхід до людини, заспокоїти її і вирішити конфлікт.
18 Червня, 2023 р., 07:05
Голова Василівської районної державної адміністрації Богдан СТАРОКОНЬ провів зустріч із представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста. У ході зустрічі було обговорено широкий спектр нагальних проблем Василівського району: наслідки підриву росією греблі Каховської ГЕС, ситуація на Запорізької АЕС, визволення з полону представників місцевого самоврядування, допомога громадам. Також розглянули проблеми забезпечення питною та технічною водою Степногірську громаду та неокуповану частину Василівської громади.
16 Червня, 2023 р., 16:56
На території Василівського району систематично проходять заходи з евакуації сімей з дітьми з населених пунктів розташованих у зоні бойових дій. Так, завдяки зусиллям Василівської районної державної адміністрації із смт. Степногірськ  була евакуйована родина у складі 5 чоловік ( мати з дитиною, літні люди). Наразі родині доведеться налагоджувати нове життя у безпечному місці. 
15 Червня, 2023 р., 10:37
Завдяки ініціативі голови Василівської районної державної адміністрації Богдана Староконя з жовтня  2022 року налагоджена співпраця з Запорізьким вищим професійним училищем моди та стилю. Щотижня майстри та учні –перукарі на базі центру допомоги Василівського району надають безкоштовні перукарські послуги мешканцям Василівського району. За період співпраці перукарськими послугами скористалося понад 1000 осіб.
14 Червня, 2023 р., 11:04
Країни-члени Північноатлантичного альянсу під час саміту глав держав у Вільнюсі забезпечать Україні «потужний пакет» підтримки, який стане сигналом для Путіна, що міжнародна єдність залишається міцною і йому не вдасться добитися своїх цілей. Про це заявив у понеділок під час пресконференції в Вашингтоні державний секретар США Ентоні Блінкен, передає власний кореспондент Укрінформу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь