Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Вересня, 2023 р., 11:09
В Запорізькій області провели засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, де представники регіону звернулися до центральних органів виконавчої влади щодо ключових питань у процесі підготовки до деокупації.
14 Вересня, 2023 р., 09:21
Українські танки не бояться ні бруду, ні небезпеки. Українські танкісти завжди були на висоті, а зараз, у непростий воєнний час, наші герої вкотре засвідчили свій професіоналізм і готовність будь-що-будь відстоювати мир і спокій рідної країни. У професійне свято - день танкіста України - бажаємо удачі та якнайшвидшого настання миру і дякуємо за нелегку службу.
12 Вересня, 2023 р., 10:25
Керівні принципи Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) для багатонаціональних підприємств – це рекомендації, надані державою, щодо відповідального ведення бізнесу міжнародними підприємствами. Вони представляють добровільні стандарти та принципи, які охоплюють низку тем, включаючи: права людини, зайнятість, навколишнє середовище, розкриття інформації, протидію корупції та оподаткування.
10 Вересня, 2023 р., 10:08
10 вересня День вшанування пам'яті жертв фашизму. Дата була створена 1962 року, а число вибрали не випадково. Саме у вересні світ згадує дві важливі події, які пов'язані з Другою світовою війною — її початок та завершення. В цю дату згадуємо солдат різних національностей, мирних мешканців, які не вижили під час бомбардувань чи померли від хвороб, спричинених Другою світовою війною. Україна є однією з тих країн, які зазнали найбільших втрат. Шануємо, памʼятаємо.
08 Вересня, 2023 р., 13:54
З метою здійснення добровільної евакуації цивільного населення до більш безпечних регіонів на заході країні Укрзалізницею за підтримки Мінреінтеграції, Мінінфраструктури та облдержадміністрації організовано безкоштовні евакуаційні перевезення потягом № 120 Запоріжжя – Львів до м. Львів та м. Хмельницький.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь