Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Серпня, 2023 р., 09:34
Шановні мешканці Василівського району!
23 Серпня, 2023 р., 07:57
Щорічно, 23 серпня, українці відзначають День прапора. Свято засноване указом Президента України в 2004 році з метою виховання поваги  до державних символів України.
21 Серпня, 2023 р., 15:05
У рамках реформи шкільного харчування, яка ініційована першою леді України Оленою Зеленською, Мінагрополітики за підтримки Держпродспоживслужби та проекту EU4SaferFood розробило спеціальні безкоштовні онлайн курси. Відтепер персонал дотичний до дитячих їдалень, керівники шкіл і дитячих садочків, та батьки можуть пройти навчання з практичного впровадження норм харчового законодавства у закладах освіти.
21 Серпня, 2023 р., 15:04
В Україні реєструють випадки кору – небезпечного захворювання, яке поширюється надзвичайно стрімко та може мати серйозні наслідки для здоров’я. До впровадження вакцин від кору у 1963 році щорічно у світі вмирало близько 2,6 млн людей.
19 Серпня, 2023 р., 09:51
19 серпня християни відзначають Преображення Господнє, яке в народі називають Яблучний Спас, а бджолярі – День пасічника.
18 Серпня, 2023 р., 08:04
Війна триває вже протягом довгого часу. І виклики сьогодення спонукають робити все більше і більше щодо гуманітарної допомоги для підтримки людей, які постраждали від  бойових дій, що не припиняються. 
17 Серпня, 2023 р., 09:24
Керівництво Василівської районної державної адміністрації постійно працює та розширює коло партнерів для  подальшої підтримки  внутрішньо переміщених осіб Василівського району, які тимчасово проживають в м.Запоріжжя. В першу чергу гуманітарною допомогою забезпечуються пільгової категорії населення: багатодітні родини, одинокі матері/батьки, люди з інвалідністю та пенсійного віку.
17 Серпня, 2023 р., 08:44
Завдяки співпраці Василівської районної державної адміністрації, Василівського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області та БФ «Світ.Україна.Пологи» щотижнево буде забезпечено питною бутильованою водою мешканців населених пунктів Плавні та Камʼянське Василівської територіальної громади. Ці території щодня перебувають в зоні активних бойових дій, і там склалася надзвичайна ситуація з водою. Повноцінно замінити централізоване водопостачання в умовах війни неможливо, тому така допомога вкрай потрібна. Територіальна громада не готова самотужки вирішити задачу питного водопостачання у таких умовах. Тому обʼєднуємо зусилля та шукаємо шляхи вирішення постійного забезпечення водою. 
16 Серпня, 2023 р., 15:39
Голова Запорізької обласної державної адміністрації, начальник обласної військової адміністрації Юрій Малашко разом із головою Василівської районної державної адміністрації, начальником районної військової адміністрації Богданом Староконь особисто відвідали бійців, що боронять Запорізький напрямок. Очільник області та району передали захисникам військове обладнання для підвищення рівня обороноздатності регіону та допомоги військовим, які захищають нашу Батьківщину від російського загарбника. Все це стало можливим завдяки підтримці благодійників із Василівського району для ефективної роботи по окупантах та виконанні бойових задач. 
13 Серпня, 2023 р., 16:41
У понеділок, 14 серпня 2023 року з 13.00 до 14.00 відбудеться телефонна "гаряча лінія" спілкування із громадянами, під час якої мешканці Василівського району матимуть змогу звернутись та поспілкуватись з головою районної державної адміністрації, начальником районної військової адміністрації   Староконем Богданом Юрійовичем

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь