Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Вересня, 2023 р., 13:23
Вітаємо Вас з професійним святом - Днем працівників освіти! Прийміть слова безмежної вдячності за вашу невтомну і наполегливу працю, коли у найважчі для країни часи ви не полишаєте свій обов‘язок – передавати знання молодому поколінню! Уклін усім освітянам, хто у дні небезпеки доклали максимально зусиль, аби українська система освіти продовжувала працювати, дякуємо за підтримку, за професіоналізм і терпіння, за любов до обраної справи і самовідданість.
29 Вересня, 2023 р., 09:13
За матеріалами «ukrinform.ua». Генсекретар НАТО Єнс Столтенберг відзначив разючий контраст між мотивами українських і російських військових на війні: українці борються за свою землю і свої сім'ї, натомість російські війська – за імперські ілюзії своєї влади.
28 Вересня, 2023 р., 13:49
Триває Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!», метою якої є допомога внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в нових умовах.
28 Вересня, 2023 р., 13:45
Служба безпеки встановила особу ще одного російського окупанта, який причетний до масових катувань військовополонених та мирних жителів у тимчасово захопленій частині Запорізької області.
27 Вересня, 2023 р., 11:58
Триває другий етап всеукраїнського експериментального проєкту щодо забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні.  Уряд розширив коло споживачів, які можуть обміняти лампи розжарювання на світлодіодні. 
26 Вересня, 2023 р., 11:34
Під час спільної наради заступник міністра Світлана Кашенець та Голова НСЗУ Наталя Гусак обговорили перелік медичних послуг при демобілізації військовослужбовців. Зокрема, у цивільних закладах, які мають договір із Національною службою здоров’я України.
26 Вересня, 2023 р., 11:29
Export Academy 2023 — освітня програма для українських підприємців малого та середнього бізнесу, які тільки планують виходити на зовнішній ринок або вже є експортерами та планують виходити на нові ринки. За результатами навчання учасники створять для своєї компанії експортний план з виходу на нові ринки.
25 Вересня, 2023 р., 11:40
Служба безпеки продовжує системно документувати злочини зрадників і колаборантів на тимчасово окупованих територіях України.
25 Вересня, 2023 р., 11:34
Шановні працівники закладів позашкільної освіти! Вітаємо з Днем позашкілля!
21 Вересня, 2023 р., 17:17
За матеріалами «ukrinform.ua». Президент Володимир Зеленський у Нью-Йорку підписав із Прем’єр-міністром Республіки Албанія Еді Рамою Спільну декларацію щодо євроатлантичної інтеграції України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь