Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Вересня, 2023 р., 11:48
Цьогоріч Центр допомоги евакуйованим громадянам з Енергодару відзначає свою першу річницю, де мешканці Енергодару, які рятувалися від війни і знайшли прихисток у Запоріжжі, продовжують отримувати необхідну допомогу. На річницю створення Хабу завітав голова  Василівської районної державної адміністрації, начальник військової адміністрації Богдан СТАРОКОНЬ із привітаннями та Знаком народної пошани «Хрестом громадянських заслуг». Цю відзнаку очільник району вручив начальнику відділу документообігу, організаційного забезпечення та соціального захисту Енергодарської міської військової адміністрації Василівського району Запорізької області Криковцовій Наталії Миколаївні за громадянську мужність, патріотизм, самовідданість, за добрі та благі вчинки, за відкрите українське серце.
15 Вересня, 2023 р., 11:09
В Запорізькій області провели засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, де представники регіону звернулися до центральних органів виконавчої влади щодо ключових питань у процесі підготовки до деокупації.
14 Вересня, 2023 р., 09:21
Українські танки не бояться ні бруду, ні небезпеки. Українські танкісти завжди були на висоті, а зараз, у непростий воєнний час, наші герої вкотре засвідчили свій професіоналізм і готовність будь-що-будь відстоювати мир і спокій рідної країни. У професійне свято - день танкіста України - бажаємо удачі та якнайшвидшого настання миру і дякуємо за нелегку службу.
12 Вересня, 2023 р., 10:25
Керівні принципи Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) для багатонаціональних підприємств – це рекомендації, надані державою, щодо відповідального ведення бізнесу міжнародними підприємствами. Вони представляють добровільні стандарти та принципи, які охоплюють низку тем, включаючи: права людини, зайнятість, навколишнє середовище, розкриття інформації, протидію корупції та оподаткування.
10 Вересня, 2023 р., 10:08
10 вересня День вшанування пам'яті жертв фашизму. Дата була створена 1962 року, а число вибрали не випадково. Саме у вересні світ згадує дві важливі події, які пов'язані з Другою світовою війною — її початок та завершення. В цю дату згадуємо солдат різних національностей, мирних мешканців, які не вижили під час бомбардувань чи померли від хвороб, спричинених Другою світовою війною. Україна є однією з тих країн, які зазнали найбільших втрат. Шануємо, памʼятаємо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь