Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Лютого, 2022 р., 13:21
Сьогодні ранковий брифінг щодо ситуації з поширення коронавірусного захворювання традиційно провів директор Департаменту охорони здоров’я Олексій Кулинич. Він відповів на найпоширеніші питання, які можуть виникнути у людини, яка хоче щепитися. 
07 Лютого, 2022 р., 08:03
 Народний депутат України Яцик Юлія Григорівна проведе особистий прийом громадян:
06 Лютого, 2022 р., 12:31
Шановні мешканці Кам'янсько-Дніпровської громади! Дорогі ветерани!
04 Лютого, 2022 р., 16:30
04 лютого 2022 року народний депутат України Павло Мельник спільно з заступником голови Василівської райдержадміністрації Олексієм Тимків та селищним головою Володимиром Рикуном відвідав Михайлівську лікарню.
04 Лютого, 2022 р., 15:45
Голова райдержадміністрації Андрій ХОЛОША та головний архітектор району Євген КІРПІЧЕНКО відвідали засідання постійної комісії Василівської міської ради з питань власності, підприємництва, регуляторної політики, житлово-комунального господарства та благоустрою. Засідання вів заступник міського голови Олександр БОНДАРЕНКО за участю депутатів та інших посадових осіб міської ради.
04 Лютого, 2022 р., 15:19
Сьогодні, 04 лютого, під головуванням очільника Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха відбулось засідання регіональної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. В онлайн-заході прийняли участь голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша та начальник відділу цивільного захисту населення райдержадміністрації Віталій Гузенко.
04 Лютого, 2022 р., 14:40
Мамографія – це безболісне ефективне дослідження молочних залоз за допомогою рентгенівського апарату – мамографу. Цей спосіб дозволяє виявити злоякісні та доброякісні утворення, а також аномальний розвиток тканини в молочних залозах на початкових стадіях.  Сьогодні, 04 лютого, в Всесвітній день боротьби проти раку, народним депутатом України Юлією Яцик було урочисто відкрито систему цифрової мамографії, яка придбана за її ініціативи до КНП "Василівська БЛІЛ" ВМР.  Саме сьогодні у Василівській лікарні відбулися перші діагностичні обстеження жінок Василівської громади на цифровій мамографічній системі. Відтепер у Василівській лікарні обстеження проводитимуться 2 рази на тиждень: вівторок та четвер з 10:00 до 12:00 за направленням гінеколога та сімейного лікаря відповідно до норм НЦЗУ. Громадянам віком 40+ обстеження будуть проводитись БЕЗКОШТОВНО. Аналогічне обладнання придбано і до КНП "Дніпрорудненської багатопрофільної міської лікарні" та до КНП "Спеціалізована медико-санітарна частина" ЕМР ВР ЗО. Наразі чекаємо завершення документальних погоджень на початок роботи даного апарата та лікарні відкриють свої двері для охочих пройти дане обстеження.
04 Лютого, 2022 р., 13:07
Сьогодні на ранковому ковідному брифінзі директор Департаменту охорони здоров’я Олексій Кулинич розповів про оновлення в програмі ЄПідтримка. 
03 Лютого, 2022 р., 13:56
01 лютого розпочалася реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь