Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рік, як ми незламно стоїмо задля однієї мети та маємо спільну мрію!

Дата: 21.07.2023 23:31
Кількість переглядів: 240

Фото без описуЗ початку повномасштабного вторгнення рф на територію України з тимчасово окупованих територій Василівського району до м.Запоріжжя виїхало понад 20 тисяч осіб. З метою надання інформаційно-консультаційних послуг та забезпечення гуманітарною допомогою мешканців району головою Василівської районної державної адміністрації Богданом Староконем створено центр допомоги Василівського району "Ми разом".

Колектив центру допомоги це волонтери! Люди, які також виїхали з тимчасово окупованої території Василівського району, представники органів місцевого самоврядування, медики, педагоги, робітники ЗЗРК, яких об'єднала спільна мета та бажання допомагати землякам пережити важкі часи.

Рівно рік, як двері центру допомоги  відкриті для мешканців Василівського району, які знайшли тимчасовий прихисток у м. Запоріжжя, рік наша команда об’єднує велику Василівську районну родину. За цей рік у нас з'явились нові друзі разом з якими ми маємо змогу допомагати в цей важкий час мешканцям нашого району. Щира вдячність за допомогу та співпрацю керівництву Запорізького вищого професійного училища моди та стилю за безкоштовні перукарські послуги, НАЕК "Енергоатом" за допомогу у відкритті соціальної пральні, спеціалістам Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області, Запорізького обласного центру зайнятості населення, управління соціального захисту населення, працівникам  ГУНП в Запорізькій області за надання  консультацій. Велика подяка людям, які завжди готові надати допомогу та підтримку, ми пишаємося тим, що маємо змогу співпрацювати з Благодійним фондом "Карітас Запоріжжя", Благодійною організацією "Проліска Ю.А.", Благодійною організацією "Благодійний фонд "Адвентистське Агентство допомоги та розвитку в Україні", Громадською організацією YES, Громадською організацією “Територія реалізації авторських проєктів", Благодійною організацією "Благодійний фонд "УКРАЇНА. СВІТ. ПОЛОГИ",  Благодійним фондом розвитку та підтримки волонтерської діяльності "Об'єднуйся", волонтером Миколою Піддубним, Благодійним фондом"DobroMax",  Благодійним фондом "Земляки", Благодійною організацією "Благодійний фонд "Надія з тобою", фондом ЮНІСЕФ та Міжнародною організацією з міграції.

На базі центру допомоги працюють психолог та  лікарі первинної і вторинної ланки Василівського району надаючи медично-консультативні послуги, є можливість отримати консультацію юриста нашого центру, правову допомогу  від Норвезької ради у справах біженців в Україні або  від Благодійного фонду "Право на захист".

Попри тривоги та сирени ми організовуємо зустрічі з мешканцями району на святкових  заходах, маємо змогу згуртуватися, вшановувати державні символи та висловити слова подяки і підтримки нашим захисникам. Особливо приємно бачити усміхнені обличчя наших дітей на дитячих заходах. Велика вдячність всім працівникам Запорізького академічного обласного театру ляльок за допомогу в організації дитячих свят та Благодійному фонду "Посмішка Ю.А." за щотижневі заняття з дітьми.

Турбуючись про  безпеку наших мешканців керівництвом району організовуються зустрічі  із спеціалістами вибухотехніками з питань мінної безпеки.

Центр допомоги Василівського району не залишається осторонь від допомоги воїнам ЗСУ та пишається дружбою з захисниками, які боронять наші рідні території.

Попереду багато роботи, разом ми витримаємо!

В нас не було цього досвіду, але такі реалії часу. Ми набуваємо досвіду, вчимося та разом з вами рухаємося до Перемоги

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь