Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Червня, 2022 р., 09:31
"Поряд – це портал, що єднає українців. Його мета проста: зробити так, щоб той, хто потребує допомоги, отримав її від тих, хто поряд. Без десятків волонтерських чатів та постів в соціальних мережах. Все в одному місці, просто і зручно", - так описують платформу її творці.
27 Травня, 2022 р., 08:54
Позиційний документ щодо надання Україні статусу кандидата на члени в ЄС Алгоритм набуття статусу кандидата
21 Травня, 2022 р., 08:45
З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. У 2022 році День Європи в Україні припадає на 21 травня.
17 Травня, 2022 р., 11:56
При першій можливості покиньте разом із сім’єю небезпечну зону. У разі неможливості виїхати особисто, відправити дітей і родичів похилого віку до родичів, знайомих. Необхідно взяти із собою всі документи, коштовні речі і цінні папери.
06 Квітня, 2022 р., 19:52
Довідник контактів організацій і установ, що надають допомогу в умовах воєнного стану
22 Березня, 2022 р., 16:23
Згідно з рішенням Уряду, вимушені переселенці зможуть отримати державні виплати. Для цього громадянин має стати на облік як переселенець та отримати відповідну довідку. Далі потрібно подати заяву на отримання допомоги до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення. Таким чином:
 
22 Березня, 2022 р., 16:15
Шановні мешканці Василівського району, станом на 22 березня ситуація залишається вкрай складною і напруженою. Війська РФ контролюють усю територію району, особливо потерпають населенні пункти, що межують з Пологівським та Запорізьким районами, але більш за всіх у небезпеці перебуває с. Кам'янське. Майже три доби село обстрілюється, з важкої зброї, окупантами. Боляче і прикро про це говорити, але як не важко доводиться нашим людям, треба жити. 
18 Березня, 2022 р., 09:00
 Для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь