Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Лютого, 2022 р., 08:18
22 лютого під головуванням голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Старуха відбулася щотижнева нарада з головами районних державних адміністрацій регіону та керівниками структурних підрозділів. У заході прийняв участь голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша.
22 Лютого, 2022 р., 12:18
У четвер, 24 лютого, у райдержадміністрації відбудеться «гаряча» телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме перший заступник голови РДА Наталія Кругляк.
22 Лютого, 2022 р., 09:44
Своїми рішеннями щодо визнання «незалежності» окупованих районів Донецької та Луганської областей Росія порушує суверенітет і територіальну цілісність України та легалізує свої війська на Донбасі, які перебували там з 2014 року. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у зверненні за підсумками засідання РНБО.
21 Лютого, 2022 р., 17:30
Під головуванням очільника Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха 21 лютого відбулася щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів. 
21 Лютого, 2022 р., 17:21
21 лютого заступник голови Василівської райдержадміністрації Богдан Староконь прийняв участь у нараді з питань придбання обладнання та модернізації їдалень та харчоблоків у закладах загальної середньої освіти Запорізької області. 
21 Лютого, 2022 р., 16:41
Сьогодні, 21 лютого 2022 року, відбулося відкриття нового відділення невідкладної медичної допомоги, анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії у КНП «Василівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування». У відкритті відділення прийняли участь народний депутат України Юлія Яцик, обласні депутати Наталія Кругляк та Олександр Білий, директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олексій Кулинич, голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша, голова Василівської районної ради Олена Здор, міський голова Сергій Каліман та перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Денис Калінін. Гостей зустрічали  директор КНП «Василівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Валерій Сапа та завідувач реанімаційного відділення Алла Разладська.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь