Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Святковий захід з нагоди професійного свята Дня медика

Дата: 27.07.2023 16:25
Кількість переглядів: 350

Фото без описуСьогодні, 27 липня 2023 року відбувся святковий захід з нагоди професійного свята Дня медика. Голова Василівської районної державної адміністрації Богдан СТАРОКОНЬ подякував усім лікарям та медсестрам за врятованні життя військових та цивільних українців в День медичного працівника і висловив їм слова підтримки, за виконання своїх обов’язків 24 години на добу. Побажав злагодженої роботи, взаємоповаги в колективі, спільних успіхів в боротьбі за здоров'я  пацієнтів, а також всіх добрих благ в особистому житті кожного. День медичного працівника в України – це свято лікарів, фельдшерів, медсестер, водіїв екстреної медичної допомоги, санітарок, лаборантів, тих, хто охороняє здоров’я жителів нашого району. Від кожного з вас залежить життя багатьох людей і за це ВАМ велика вдячність!

Також за високий професіоналізм, багаторічну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоровʼя та з нагоди Дня медика працівники галузі отримали подяки від голови Василівської райдержадміністрації.
Бажаю щоб радість від заняття улюбленою справою приносила натхнення і заохочення. Щоб кожен робочий день був кроком у бік професійного зростання і розвитку. Будьте завжди рішучі та впевнені у своїх діях, вірні своїм принципам і невразливі! Безпеки, миру, і всім нам - Великої Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь