Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співчуття з приводу непоправної втрати – смерті Пилипенко Валентини Дмитрівни

Дата: 23.07.2023 12:45
Кількість переглядів: 161

Фото без описуКерівництво Василівської районної державної адміністрації висловлює щирі співчуття з приводу непоправної втрати – смерті справжньої людини, заслуженого вчителя України, директора КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» Пилипенко Валентини Дмитрівни.

Вона була  цілеспрямованою, не зупинялась на досягнутому, упроваджувала в навчально-виховний процес інноваційні методи та технології, постійно шукала подальші шляхи удосконалення діяльності, нові підходи до управління. Валентина Дмитрівна була професіоналом, чесною, рішучою та впевненою у собі особистістю. Тричі обиралася депутатом Василівської районної та Дніпрорудненської міської рад, неодноразово була членом виконавчого комітету, активним громадським діячем. Указом Президента України від 3 жовтня 2018 № 300 нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня за значний внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та  високий професіоналізм.  Також нагороджена орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІ (2013 р.) та І (2018р.) ступенів, почесними відзнаками «За заслуги перед громадою Василівського району» (2008 р.), «За заслуги перед містом Дніпрорудне» (2012 р.), Почесний громадянин міста Дніпрорудне» (2006 р.).

Ми пам’ятаємо і запам’ятаємо…як найдостойнішу людину.

Нехай вічна пам’ять про Валентину Дмитрівну залишиться у серцях всіх, хто знав та любив її. У цей важкий час разом схиляємо голови у скорботі і щиро співчуваємо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь