Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2022 р., 12:45
Відсьогодні і до початку березня територіальні підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Управління Служби безпеки України в Запорізькій області, із залученням органів місцевого самоврядування, розгорнули багатоетапні контрдиверсійні навчання на території регіону.
15 Лютого, 2022 р., 09:24
15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця пам’ятна  дата приурочена до виведення радянських військ з Афганістану у 1989 році та офіційно  була встановлена в Україні 11 лютого 2004 року указом Президента України на заміну радянському Дню пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.
11 Лютого, 2022 р., 15:35
11 лютого Запорізьку АЕС відвідав т.в.о. президента НАЕК «Енергоатом» Петро Котін. Як повідомляє пресслужба Енергодарської міськради, під час робочого візиту очільник «Енергоатому» та міський голова Дмитро Орлов ознайомилися з ходом реконструкції приміщення, де невдовзі розташується батальйон територіальної оборони Збройних сил України.
11 Лютого, 2022 р., 15:25
На Запорізькій АЕС під головуванням керівника ДП  «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна відбулась нарада з підведення підсумків діяльності Компанії. Участь у заході взяли представники Дирекції Компанії, голова Атомпрофспілки, керівник Держатомрегулювання, генеральні директори та голови профспілкових комітетів відокремлених підрозділів ДП «НАЕК «Енергоатом», керівництво та фахівці Запорізької АЕС.
11 Лютого, 2022 р., 14:49
Прізвище, ім’я та по батькові
11 Лютого, 2022 р., 14:16
Cьогодні в облдержадміністрації відбулись штабні тренування регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови обласної державної адміністрації Геннадія Тимченко. Участь у штабному тренуванні взяв голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша спільно зі своїм заступником Богданом Староконем. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь