Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Січня, 2023 р., 13:57
Держава-терорист росія показала себе за останній рік так, як не показувала за всі роки свого існування. Збройні агресії проти сусідніх держав російській федерації раніше вдавалося виправдовувати, однак саме війна з Україною стала тим переламним моментом, коли на дії рф відкрилися очі.
06 Січня, 2023 р., 23:24
Шановні мешканці Василівського району!
03 Січня, 2023 р., 16:02
Мінсоцполітики разом з Мінцифрою запускають новий зручний державний сервіс для українців. 
03 Січня, 2023 р., 16:01
Попри війну, держава продовжує виконувати свої соціальні зобов’язання перед українцями, у тому числі, – із забезпечення державного соціального страхування. 
31 Грудня, 2022 р., 11:16
Рік, що минає був непростим для кожного з нас. Ворог знищує наші домівки, інфраструктуру нашої країни, ми втрачаємо цвіт нашої нації. Рік був сповнений болем, мужністю, витримкою, надією, вірою у Перемогу.
29 Грудня, 2022 р., 13:50
У зв'язку з безпосередньою близькістю ведення бойових дій традиційні масові урочистості скасовано, однак спільними зусиллями обласної влади та відповідального бізнесу святкову атмосферу все ж таки вдалося створити. Так, для мешканців регіону прямісінько з Данії доставлено близько 100 ялинок.
29 Грудня, 2022 р., 11:00
Національний банк разом з усіма системно важливими банками України понад місяць працювали над розробленням рішення, яке стане спільною відповіддю викликам, що принесли масовані ракетні обстріли. 
29 Грудня, 2022 р., 10:58
З березня 2022 року для забезпечення українців зв’язком в умовах війни мобільні оператори Vodafone, Kyivstar та lifecell запустили національний роумінг.
25 Грудня, 2022 р., 09:24
Християни західного обряду святкують одне з найважливіших свят в церковному календарі - Різдво Христове - 25 грудня. У цей день вони відвідують церкву, а згодом збираються у великому колі всієї сім’ї . Різдво - це особливе і тихе сімейне свято. Хоча цьогоріч багато хто не зможе бути вдома у свято, проте це не привід сумувати, ми вистоїмо - ми на своїй землі. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь