Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Лютого, 2023 р., 14:44
У Запоріжжі є можливість приєднатися до національної кампанії формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби, які складатимуться винятково із добровольців та рішучих патріотів України, котрі хочуть якнайшвидше звільнити нашу землю від ворога.
03 Лютого, 2023 р., 14:37
Народ України майже рік тримає оборону і готується до контрнаступу, аби остаточно вигнати окупантів з нашої території. Запоріжжя долучається до ініціативи Міністерства внутрішніх справ України, яке оголосило формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. 
31 Січня, 2023 р., 19:03
В рамках співпраці між Василівською  та Мелітопольською  районними військовими адміністраціями, запрошуємо ВПО Василівського району на курси з підвищення цифрової грамотності, які будуть проходити на базі відкритого простору допомоги "Саме тут" за адресою:  проспект Соборний, 8
27 Січня, 2023 р., 11:54
Завдяки ініціативі відповідального бізнесу громади нашої області отримали станції супутникового інтернету Starlink. Одну із цих станцій передали у Степногірську громаду. Прифронтова громада буде забезпечена стабільним зв’язком та інтернетом. 
27 Січня, 2023 р., 10:40
Сьогодні в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту.
26 Січня, 2023 р., 14:47
Для забезпечення безперебійної роботи сьогодні відкритий центр допомоги Василівського району "Ми разом" отримав систему супутникового зв'язку Starlink.
26 Січня, 2023 р., 12:13
Сьогодні, в час війни, надзвичайна є потреба в роботі гуманітарних місій. В останній час на території Василівського  району у зоні бойових дій активно працює гуманітарна фундація лікарів FUNDACJA HUMANOSH imienia Sławy i Izka Wołosiańskich. Робота місії відбувається в тісній взаємодії з органами місцевого самоврядування. 
25 Січня, 2023 р., 15:51
Процедура всиновлення або встановлення опіки загалом є складною та довготривалою. На період воєнного стану в Україні її спростили для тих дітей, які залишилися без батьківського піклування внаслідок того, що місцезнаходження батьків чи законних представників наразі невідоме.
25 Січня, 2023 р., 15:50
Громадянам, які перебувають або перебували у трудових відносинах та які переселилися з тимчасово окупованих територій або з територій, де ведуться активні бойові дії, та не змогли отримати від свого роботодавця страхові виплати за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, такі виплати надаються за рахунок коштів Пенсійного фонду України.
25 Січня, 2023 р., 15:48
Люди, які виїхали з України, перебувають у зоні особливого інтересу злочинних організацій, в тому числі торговців людьми. До вашої уваги найважливіші поради для українців за кордоном, які допоможуть бути обізнаним і залишатися у безпеці. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь