Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Жовтня, 2023 р., 06:53
Шановні земляки, захисники та захисниці України, відважні сини та дочки українського народу!
30 Вересня, 2023 р., 15:11
За матеріалами «ukrinform.ua».НАТО може вирішити включитися у війну на захист України ще до її членства в Альянсі.
30 Вересня, 2023 р., 12:22
Напередодні Дня захисників і захисниць України, голова Василівської районної державної адміністрації, начальник військової адміністрації Богдан Староконь разом із начальниками військових адміністрації населених пунктів та головами громад Василівського району вшанували памʼять загиблих Героїв, покладанням квітів. Вони вже ніколи не обіймуть своїх рідних, бо їхні імена назавжди вкарбовані в граніт і в людську пам’ять.
29 Вересня, 2023 р., 13:23
Вітаємо Вас з професійним святом - Днем працівників освіти! Прийміть слова безмежної вдячності за вашу невтомну і наполегливу працю, коли у найважчі для країни часи ви не полишаєте свій обов‘язок – передавати знання молодому поколінню! Уклін усім освітянам, хто у дні небезпеки доклали максимально зусиль, аби українська система освіти продовжувала працювати, дякуємо за підтримку, за професіоналізм і терпіння, за любов до обраної справи і самовідданість.
29 Вересня, 2023 р., 09:13
За матеріалами «ukrinform.ua». Генсекретар НАТО Єнс Столтенберг відзначив разючий контраст між мотивами українських і російських військових на війні: українці борються за свою землю і свої сім'ї, натомість російські війська – за імперські ілюзії своєї влади.
28 Вересня, 2023 р., 13:49
Триває Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!», метою якої є допомога внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в нових умовах.
28 Вересня, 2023 р., 13:45
Служба безпеки встановила особу ще одного російського окупанта, який причетний до масових катувань військовополонених та мирних жителів у тимчасово захопленій частині Запорізької області.
27 Вересня, 2023 р., 11:58
Триває другий етап всеукраїнського експериментального проєкту щодо забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні.  Уряд розширив коло споживачів, які можуть обміняти лампи розжарювання на світлодіодні. 
26 Вересня, 2023 р., 11:34
Під час спільної наради заступник міністра Світлана Кашенець та Голова НСЗУ Наталя Гусак обговорили перелік медичних послуг при демобілізації військовослужбовців. Зокрема, у цивільних закладах, які мають договір із Національною службою здоров’я України.
26 Вересня, 2023 р., 11:29
Export Academy 2023 — освітня програма для українських підприємців малого та середнього бізнесу, які тільки планують виходити на зовнішній ринок або вже є експортерами та планують виходити на нові ринки. За результатами навчання учасники створять для своєї компанії експортний план з виходу на нові ринки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь