Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2023 р., 15:53
Торгівля людьми — темна сторона нашого світу. Цей злочин може адаптуватися до потреб «ринку», законів, економічної та соціальної ситуації в країні. Він може набувати різних форм, від примусової праці до сексуального чи домашнього рабства.
12 Жовтня, 2023 р., 15:52
Служба безпеки системно притягує до відповідальності ворожих пособників у тимчасово захоплених районах України.
12 Жовтня, 2023 р., 07:49
Від усієї душі прийміть вітання з Днем громади! Бажаємо Вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами.
09 Жовтня, 2023 р., 13:30
Співробітники Служби безпеки зібрали докази добровільної співпраці з ворогом ще 2 зрадників, які обіймають «посади» в органах місцевої влади на тимчасово окупованих територіях.
09 Жовтня, 2023 р., 13:29
Понад 10 тисяч ветеранів війни та військовослужбовців звернулися до системи безоплатної правничої допомоги від початку 2023 року. Учасники бойових дій мають право на усі види правничих послуг від системи безоплатної правничої допомоги: від консультацій до представництва інтересів у суді.
09 Жовтня, 2023 р., 13:28
Мінветеранів постійно працює над створенням належних умов для якісної реінтеграції у суспільство Захисників і Захисниць. Зокрема, над отриманням ними доступних медичних послуг та лікарських засобів. Разом з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз'яснює ветеранам і ветеранкам, які є шляхи отримання ліків безоплатно.
05 Жовтня, 2023 р., 16:23
В Україні зареєстровані випадки кору — однієї з найбільш заразних інфекцій, відомих у світі. Вірус кору швидко передається від хворої людини повітряно-крапельним шляхом, тобто під час вдихання найдрібніших крапель слизу, які потрапили в повітря при чханні, кашлі або розмові хворого. 
05 Жовтня, 2023 р., 16:22
Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного кримчанина-зрадника, який воював проти України на боці окупаційних угруповань рф. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь