Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Жовтня, 2023 р., 17:51
🔹За розрахунками фахівців Держаудитслужби, для реконструкції Запорізької обласної ШВСМ підрядники отримали близько 10 млн грн за роботи, які фактично не виконали.
20 Жовтня, 2023 р., 14:06
Шукаєте першу роботу або втратили зайнятість через переїзд? Змінюйте професію легко разом з Дія.Освіта. Спільно із Socar запустили серіал про працівників АЗК.
20 Жовтня, 2023 р., 14:00
Вправи на усвідомленість – чудовий інструмент для боротьби зі стресом та його наслідками, адже їх можна використовувати де б ви не були. Ба більше, їх можна вигадувати — новій й нові, що б вас не оточувало. Головне — навчитися перемикати увагу.
20 Жовтня, 2023 р., 13:59
Служба безпеки України припинила діяльність чергового каналу нелегального виїзду за кордон українських громадян призовного віку. На організації злочинної діяльності викрито мешканця Запоріжжя – члена одного з добровольчих формувань територіальної громади. Чоловік пропонував військовозобов’язаним уникнути мобілізації на підставі підроблених документів аби незаконно перетнути кордон.
20 Жовтня, 2023 р., 13:58
Співробітники Служби безпеки України встановили і зібрали доказову базу відносно чергового колаборанта, який допомагає країні-агресору встановлювати та підтримувати окупаційний режим на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.
19 Жовтня, 2023 р., 11:31
Український ветеранський фонд, що діє при Міністерстві у справах ветеранів України, проводить опитування ветеранів й ветеранок щодо їхніх потреб зараз і в майбутньому.
17 Жовтня, 2023 р., 11:54
18 жовтня, напередодні Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно з Міністерством соціальної політики України та Всеукраїнською коаліцією громадських організацій з протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та Міністерства юстиції Швеції, розпочинає нову інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ», з метою попередження торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції.
12 Жовтня, 2023 р., 15:53
Торгівля людьми — темна сторона нашого світу. Цей злочин може адаптуватися до потреб «ринку», законів, економічної та соціальної ситуації в країні. Він може набувати різних форм, від примусової праці до сексуального чи домашнього рабства.
12 Жовтня, 2023 р., 15:52
Служба безпеки системно притягує до відповідальності ворожих пособників у тимчасово захоплених районах України.
12 Жовтня, 2023 р., 07:49
Від усієї душі прийміть вітання з Днем громади! Бажаємо Вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь