Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2023 р., 14:52
Державна служба зайнятості реалізовує експериментальний проєкт з організації професійного навчання учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни.
04 Листопада, 2023 р., 09:02
Про погодження змішаного формату навчання, роботу програми “Прозорість та підзвітність” та ситуацію в медичній сфері прозвітував очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко на брифінгу в офіційному Медіацентрі при ОДА.  
03 Листопада, 2023 р., 12:57
За результатами проведеної роботи фахівцями Держаудитслужби, задокументовано привласнення бюджетних коштів під час реконструкції КЗ «Запорізька обласна школа вищої спортивної майстерності», в сумі близько 20 млн грн. Слідство триває.
03 Листопада, 2023 р., 08:49
Нині ракетні війська та артилерія - це ті, хто стоять на першій лінії фронту. Їх називають "богами війни", і вони є основною вогневою силою військових операцій, вражаючи рухому силу, танки, артилерію, авіацію та об'єкти протиповітряної оборони противника. 
01 Листопада, 2023 р., 13:05
Співробітники Служби безпеки України встановили і зібрали доказову базу відносно ще одної колаборантки, яка допомагає країні-агресору встановлювати та підтримувати окупаційний режим на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.
31 Жовтня, 2023 р., 12:23
Служба безпеки України затримала ще одного агента фсб у Запоріжжі. Він збирав розвіддані про маршрути руху та кількість техніки і військових Сил оборони, які відправлялися на передову.
26 Жовтня, 2023 р., 14:14
Нещодавно до Наказу Мінекономіки від 11.04.2023 року № 204 було внесено важливі зміни, а саме – до переліку професій та спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер для підтримання конкурентноспроможності осіб на ринку праці, було додано професію «Сапер».
26 Жовтня, 2023 р., 14:13
Служба безпеки зібрала беззаперечні докази вини ще одного поплічника ворога, який пішов на співпрацю з рф під час окупації частини районів Запорізької області.
22 Жовтня, 2023 р., 10:30
Вітаємо вас з Днем Громади! Бажаємо наснаги та витримки нам усім на шляху до Перемоги. Зичимо всім мешканцям Роздольської громади добра і здоровʼя, миру і злагоди, плідної праці та вагомих здобутків задля повернення до своїх домівок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь