Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Січня, 2024 р., 09:13
Хрещення Господнє - свято, яке вважається одним з найбільш значущих для православних християн. Цьогоріч за новим календарем відзначають Водохреще 6 січня. 
05 Січня, 2024 р., 10:34
7-9 січня в Україні очікуються складні погодні умови внаслідок вторгнення арктичного повітря з півночі Європи та утворення активного циклону на півдні країни.
03 Січня, 2024 р., 15:45
Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримав ще один зрадник, який воював проти України у лавах окупаційних військ рф.
03 Січня, 2024 р., 15:44
Згідно зі статтею 36  Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” сума щомісячної страхової виплати встановлюється відповідно до ступеня втрати працездатності (у відсотках) та виходячи із середньомісячної заробітної плати, яку людина одержувала до ушкодження здоров’я. 
31 Грудня, 2023 р., 18:52
Напередодні Нового, 2024-ого року, хочу побажати усім вам, земляки, і загалом усім українцям великої Перемоги над ворогом! І тоді Україна розпочне новий відлік своєї власної історії – відлік розквіту і величних здобутків!
28 Грудня, 2023 р., 12:06
Сьогодні започаткували підтримку патріотичного дитячого руху «Байда». Рух спрямований на патріотичне виховання молоді, спорту та створення злагодженої комунікації між учасниками.
27 Грудня, 2023 р., 14:19
27 грудня, задля підтримки та привітання з прийдешніми святами наших захисників колектив Василівської районної державної адміністрації передав бійцям штурмової бригади «Кара-Даг», яка боронить Запорізький напрямок фрукти та термогрілки. Ці теплі подарунки зігріють наших військових при поганих погодних умовах. Камʼянсько-Дніпровська, Михайлівська та Роздольська громади також передали воїнам вітаміни у вигляді різноманітних фруктів.
27 Грудня, 2023 р., 12:11
Послуга з формування життєстійкості набирає обертів: наразі триває залучення громад до її запровадження, а паралельно з цим проходить конкурс для надавачів.
27 Грудня, 2023 р., 12:10
У Запоріжжі за матеріалами СБУ до різних термінів позбавлення волі засуджено 3 колаборантів, які обіймають «посади» в органах місцевої влади на тимчасово окупованих територіях.
27 Грудня, 2023 р., 12:10
Первинну допомогу звільненим з полону забезпечує Національне інформаційне бюро. Це їжа, одяг, набори гігієни, смартфон.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь