Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Листопада, 2023 р., 12:18
Мешканець Маріуполя, у березні 2022 року, уклав контракт про проходження військової служби в зс рф та вступив  до лав 129 окремого стрілецького полку 1 армійського корпусу міністерства оборони «днр», де був призначений на посаду командира  стрілецької роти. 
15 Листопада, 2023 р., 12:15
Служба безпеки затримала ще одну колаборантку, яка причетна до незаконних виборів рф на тимчасово захопленій території на півдні України у вересні цього року.
14 Листопада, 2023 р., 12:08
8 листопада Верховна Рада України підтримала законопроєкт № 10092 «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року». Про особливості НМТ та модель його проведення читайте нижче.
10 Листопада, 2023 р., 15:12
Український ветеранський фонд розпочав новий конкурс спільно з Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».
10 Листопада, 2023 р., 15:11
Співробітники Служби безпеки зібрали докази добровільної співпраці з ворогом мешканки Мелітопольського району, яка обійняла «посаду» в органі місцевої влади на тимчасово окупованій території.
08 Листопада, 2023 р., 14:54
Внутрішньо переміщені особи мають можливість отримати допомогу від держави з працевлаштування.
08 Листопада, 2023 р., 14:53
Співробітники Служби безпеки України встановили і зібрали доказову базу відносно ще одного колаборанта, який допомагає країні-агресору встановлювати та підтримувати окупаційний режим на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Зокрема, слідчі СБУ повідомили про підозру мешканцю с. Новополтавка, який з початком російської агресії схвалював дії окупантів та усіляко їм сприяв. За це його було призначено на посаду старости «Новополтавского старостинского округа». Перебуваючи на посаді, він, на виконання вказівки окупаційної влади, організував  та забезпечив процес примусової паспортизації  мешканців сіл Новополтавка та Зоря Чернігівської селищної  територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь