Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Лютого, 2023 р., 14:37
Народ України майже рік тримає оборону і готується до контрнаступу, аби остаточно вигнати окупантів з нашої території. Запоріжжя долучається до ініціативи Міністерства внутрішніх справ України, яке оголосило формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. 
31 Січня, 2023 р., 19:03
В рамках співпраці між Василівською  та Мелітопольською  районними військовими адміністраціями, запрошуємо ВПО Василівського району на курси з підвищення цифрової грамотності, які будуть проходити на базі відкритого простору допомоги "Саме тут" за адресою:  проспект Соборний, 8
27 Січня, 2023 р., 11:54
Завдяки ініціативі відповідального бізнесу громади нашої області отримали станції супутникового інтернету Starlink. Одну із цих станцій передали у Степногірську громаду. Прифронтова громада буде забезпечена стабільним зв’язком та інтернетом. 
27 Січня, 2023 р., 10:40
Сьогодні в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту.
26 Січня, 2023 р., 14:47
Для забезпечення безперебійної роботи сьогодні відкритий центр допомоги Василівського району "Ми разом" отримав систему супутникового зв'язку Starlink.
26 Січня, 2023 р., 12:13
Сьогодні, в час війни, надзвичайна є потреба в роботі гуманітарних місій. В останній час на території Василівського  району у зоні бойових дій активно працює гуманітарна фундація лікарів FUNDACJA HUMANOSH imienia Sławy i Izka Wołosiańskich. Робота місії відбувається в тісній взаємодії з органами місцевого самоврядування. 
25 Січня, 2023 р., 15:51
Процедура всиновлення або встановлення опіки загалом є складною та довготривалою. На період воєнного стану в Україні її спростили для тих дітей, які залишилися без батьківського піклування внаслідок того, що місцезнаходження батьків чи законних представників наразі невідоме.
25 Січня, 2023 р., 15:50
Громадянам, які перебувають або перебували у трудових відносинах та які переселилися з тимчасово окупованих територій або з територій, де ведуться активні бойові дії, та не змогли отримати від свого роботодавця страхові виплати за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, такі виплати надаються за рахунок коштів Пенсійного фонду України.
25 Січня, 2023 р., 15:48
Люди, які виїхали з України, перебувають у зоні особливого інтересу злочинних організацій, в тому числі торговців людьми. До вашої уваги найважливіші поради для українців за кордоном, які допоможуть бути обізнаним і залишатися у безпеці. 
24 Січня, 2023 р., 15:39
Сьогодні завдяки спільній співпраці Василівської райдержадміністрації та Василівської районної ради діти пільгових категорій Василівського району отримали подарункові набори дитячого одягу. В цей нелегкий час спротиву України російській агресії весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Ми щиро вдячні керівникам БФ "Hope ua" Roman Hrynkevych, Volodymyr Beno, справжнім друзям України та колегам Львівської районної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь