Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Грудня, 2022 р., 20:40
Василівська районна державна адміністрація плідно співпрацює із волонтерами, які надають всебічну допомогу мешканцям Василівського району. Серед них є і міжнародні волонтерські організації, такі як: Benda-Lutz Skawina SunChemical,CHOSEN PEOPLE MINISTRIES, Misja Poslij Mnie, SCH PULAWSKA, Stowarzyszenie Edukacyjne Integracja Spolecznosc Szkol Emmanuel w Krakowie Stowarzyszenie Razem dla Integracji, Kosciol Betlejem w Krakowie Kosciol Zielonoswiatkowy w Nowej Hucie. Вони допомагають, як внутрішньо переміщеним особам Василівського району так і мешканцям, які проживають на території, де відбуваються постійні обстріли. 8 грудня 2022 року представники цих організацій особисто відвідали Степногірську громаду, яка знаходиться у прифронтовій зоні бойових дій. Із собою привезли гуманітарну допомогу: теплий зимовий одяг, продуктові набори та генератор, який є найбільш затребуваним в умовах відключення електропостачання. 
09 Грудня, 2022 р., 12:50
7 грудня в Україні відзначили День місцевого самоврядування. З цієї нагоди голова Василівської районної державної адміністрації Богдан СТАРОКОНЬ урочисто привітав колективи громад Василівського району. За високий професіоналізм, патріотизм, сприяння у вирішенні питань життєзабезпечення населення територіальної громади, за щоденну невтомну працю 24/7 та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування, Почесною грамотою Василівської районної державної адміністрації було нагороджено:
08 Грудня, 2022 р., 22:24
07.12.2022 представники Василівського району Букрєєва Світлана Михайловна та Комлик Тамара Сергіівна взяли участь у нараді під головуванням Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, який  із робочим візитом перебував у Запоріжжі. Мета візиту-ознайомлення зі станом освіти в області. Міністр подякував освітянам за те, що попри постійні атаки рф, вони організували процес навчання та гідно тримають освітній фронт.
08 Грудня, 2022 р., 14:27
Василівська райдержадміністрація та Відкритий центр допомоги Василівського району "Ми разом" завдяки співпраці з Благодійною організацією "Благодійне товариство "СпільноДія" мають змогу видати дитяче харчування дітям віком від 1 до 3 років: - дитячі йогурти - какао - сухий компот
06 Грудня, 2022 р., 21:03
Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – 
06 Грудня, 2022 р., 21:00
“Діти війни” - це єдина платформа, яка надає актуальну та зведену інформацію про дітей, які постраждали внаслідок військової агресії росії: загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані, та ті, кого вдалося розшукати і врятувати.
05 Грудня, 2022 р., 22:47
6 грудня щороку відзначається свято на честь Збройних Сил України. Саме 6 грудня 1991 року Верховна Рада ухвалила Закон України «Про Збройні Сили України».
05 Грудня, 2022 р., 08:00
Сьогодні Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера. Свято було засновано ще у 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. В сучасній Україні волонтерський рух розпочався в 90-х роках, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року постановою Кабінету Міністрів.
03 Грудня, 2022 р., 10:02
На період дії воєнного стану на території України значно спрощена процедура проведення медико-соціальної експертизи. 
03 Грудня, 2022 р., 10:01
З настанням холодної пори року мешканці багатоквартирних будинків почали готуватися до можливих відключень світла, тепла та газу. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь