Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День здоров’я у Василівському районі!

Дата: 10.04.2024 15:28
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

   10 квітня на базі  Центру допомоги Василівського району «Ми разом» ДУ «Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ»  було проведено «День здоров’я» для внутрішньо переміщених осіб Василівського району.

   Фахівцями КНП «Запорізький регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» ЗОР було проведено понад 100 флюорографічних обстежень внутрішньо переміщеним особам портативним цифровим рентгенографічним апаратом. Також, всім бажаючим працівники відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики неінфекційних захворювань ДУ «Запорізький ОЦКПХ МОЗ» перевірили артеріальний тиск та зробили вимірювання рівня цукру в крові.

      В даному заході прийняв участь голова Василівської районної державної адміністрації, начальник військової адміністрації Богдан Староконь спільно з працівниками райдержадміністрації.

   Очільник району зауважив, що в цей важкий для усіх нас час преорітетом є безпека та здоров’я людей, яке залежить від кожного із нас. Подякував лікарям за їх роботу та усім присутнім за свідоме ставлення до свого здоров’я.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь