Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Листопада, 2022 р., 14:22
Від самого початку заснування Дня Гідності та Свободи у 2014 році українці відзначають цю дату в умовах війни. Бойові дії йшли на сході, саме там українська армія захищала найвищі цінності, відстоювані на Майданах, саме там ризик втрати цих цінностей усвідомлювався з особливою гостротою. У лютому цього року полем битви за свободу нації та незалежність стала вся Україна. Повномасштабна агресія росії проти України перетворила нашу державу на своєрідний Майдан з його базовими принципами самоорганізації, консолідації, взаємодопомоги та безстрашності. Війна змусила нас активніше переосмислювати наше минуле, глибше відчувати й усвідомлювати важливість тих ціннісних орієнтирів, що їх чітко та відкрито задекларували Майдани.
20 Листопада, 2022 р., 10:23
Шановні працівники сільського господарства!
18 Листопада, 2022 р., 16:26
Вже 9 місяців через вторгнення росії наші люди травмуються та страждають ментально. У ці часи є потреба навчитися підтримувати людей, знаходити необхідні слова і коректно з ними спілкуватися.
18 Листопада, 2022 р., 16:21
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:
15 Листопада, 2022 р., 13:30
Українські зірки та телеведучі розповіли про свої відчуття та емоції, які переживають через вторгнення Росії. Також вони поділилися швидкими техніками з підтримки себе та інших, які кожен може використовувати у повсякденному житті.
15 Листопада, 2022 р., 13:27
Міністерство закордонних справ отримає доступ до Державного реєстру актів цивільного стану. Про це зазначили на засіданні Координаційного штабу з питань повернення в Україну громадян з ТОТ та третіх країн, проведеному під головуванням Віцепрем’єрки України Ірини Верещук.
08 Листопада, 2022 р., 15:32
Закликаємо стежити за офіційними повідомленнями, зокрема, місцевої влади: керівника ОВА, міського голови, голови громади.
08 Листопада, 2022 р., 14:32
Опалювальний сезон в Україні розпочався в надскладних умовах. Тому цієї зими маємо бути готовими до усіх викликів. Раніше Мінрегіон надав рекомендації з підготовки квартир та будинків до зимового періоду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь