Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Грудня, 2022 р., 09:51
Генеральна Асамблея ООН в 1992 році оголосила 3 грудня кожного року днем осіб з інвалідністю і закликала всі держави та міжнародні організації проводити заходи в цей день з метою інтеграції людей з інвалідністю у життя суспільства.
30 Листопада, 2022 р., 19:04
1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Міжнародне гасло ООН цього року:  Ліквідувати нерівності. Покінчити зі СНІДом. Припинити пандемії. 
29 Листопада, 2022 р., 22:46
Всеукраїнська Аграрна Рада за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) підготувала алгоритм правильної фіксації руйнувань агропідприємств.
28 Листопада, 2022 р., 10:26
В складних умовах, в яких опинилася Україна, важливо знати адреси, за якими будуть працювати фінансові установи навіть у випадку довготривалих відключень.
25 Листопада, 2022 р., 10:17
Василівська районна державна адміністрація повідомляє внутрішньо переміщених осіб Василівського району, які мешкають в м. Запоріжжя, про функціонування Пунктів Незламності на території м. Запоріжжя.
25 Листопада, 2022 р., 06:44
23 листопада 2022 року, голова Василівської районної державної адміністрації Запорізької області Староконь Богдан Юрійович відвідав смт. Степногірськ та с. Приморське Василівського району Запорізької області.
22 Листопада, 2022 р., 19:18
Василівська райдержадміністрація продовжує турбуватись про мешканців району, які виїхали з тимчасово окупованих територій. Сьогодні представниками  Благодійної організації "Проліска" на базі центру допомоги "Ми разом" видано чергову партію гуманітарної допомоги.
22 Листопада, 2022 р., 09:04
Відповідно до постанови КМУ від 08 жовтня 2022 року № 1139 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України», для потреб українців у холодну пору року надано субвенцію з державного бюджету на придбання деревини паливної для безоплатної видачі населенню територій, прилеглих до зони проведення воєнних (бойових) дій, а також на компенсацію витрат, пов’язаних з доставкою деревини паливної населенню.
21 Листопада, 2022 р., 11:00
Керівництво Василівської райдержадміністрації та центр допомоги "Ми разом" розширюють коло друзів та почали співпрацю з Громадським об'єднанням "Проліска".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь