Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Липня, 2022 р., 14:34
Останнім часом через постійний стрес та напруження збільшився попит на надання соціально-психологічної допомоги. Так, з метою комплексної допомоги особам, які у зв’язку із війною постраждали від насильства, зокрема сексуального, Департамент культури та інформаційної політики ЗОВА інформує населення про можливості отримання послуг соціально-психологічної підтримки для всіх, хто постраждав внаслідок збройної агресії російської федерації на території України. 
01 Липня, 2022 р., 19:03
У Запоріжжі продовжує працювати проєкт «Усна історія ...», започаткований ще в 2014 році патріотично налаштованими істориками міста Запоріжжя. Після початку російської агресії його робота не припинялася. Вчені і небайдужі громадяни продовжують збирати спогади про хід війни з агресором.
30 Червня, 2022 р., 17:25
Військова агресія рф змушує багатьох українців залишати власні домівки. Понад 8 млн наших співвітчизників уже стали внутрішньо переміщеними особами (ВПО). 
30 Червня, 2022 р., 17:22
Міністерство оборони України щоденно працює над тим, щоб наші військові були забезпечені всім необхідним на полі бою. Однак, в умовах воєнного стану, в рази збільшилась кількість проблемних питань, що потребують вирішення.   
29 Червня, 2022 р., 09:47
Понад 3 млн українців відвідали Гід з державних послуг. Цієї цифри Гід досяг менше ніж за рік. Щодня команда Мінцифри доповнює та оновлює Гід у режимі реального часу для того, щоб взаємодія держави та громадян була комфортнішою і простішою.
28 Червня, 2022 р., 08:41
Прийміть щирі вітання з Днем Конституції України!
24 Червня, 2022 р., 19:35
Працівники Головного слідчого управління та Департаменту карного розшуку Нацполіції за безкоштовним багатоканальним номером 0800 21 21 51 цілодобово надають роз’яснення з питань, пов’язаних з: 
24 Червня, 2022 р., 19:26
Мільйони людей покинули Україну після повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого. Багато хто з них стикається з так званим синдромом біженця. Це важкий емоційний стан, що характеризується шкодуванням про покинутий дім, батьківщину, рідних і близьких у такий тяжкий час. При цьому цей стан загострюється, коли люди перебувають в оточенні інших біженців. У той же час, не у всіх, хто наважився на переїзд, розвивається синдром біженця. Це залежить від стану психіки людини.
24 Червня, 2022 р., 19:25
В зв'язку з нападом росії на Україну з 24 лютого 2022 року понад мільйони українців були змушені переселитися в безпечніші області країни чи виїхати за кордон. Тому наразі питання сприяння інтеграції ВПО через усунення перешкод у реалізації їх прав та основоположних свобод, забезпечення повного доступу до адміністративних, соціальних, культурних та інших послуг, а також створення умов для розвитку потенціалу та посилення спроможності внутрішньо переміщених осіб у приймаючих територіальних громадах є найбільш актуальним.
23 Червня, 2022 р., 21:01
Міністерство соціальної політики продовжує опікуватися українцями, які потребують соціального захисту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь