Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гуманітарна допомога

Дата: 18.08.2023 08:04
Кількість переглядів: 246

Фото без описуВійна триває вже протягом довгого часу. І виклики сьогодення спонукають робити все більше і більше щодо гуманітарної допомоги для підтримки людей, які постраждали від  бойових дій, що не припиняються. 

Завдяки співпраці голови Василівської районної державної адміністрації, начальника військової адміністрації Богдана Староконь з благодійними фондами та організаціями мешканці Василівського району, які нині вимушено покинули свої домівки та тимчасово перебувають в обласному центрі,  мають змогу отримувати гуманітарну допомогу. Окрім цього для внутрішньо переміщених осіб  пільгової категорії Василівського району з грудня 2022 року  працює безкоштовна соціальна пральня. За час роботи понад тисяча осіб скористалися послугою безкоштовної пральні.

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Карітас Запоріжжя» стали нашими постійними і надійними партнерами та друзями, які завжди готові прийти на допомогу. Дуже приємно, що всі питання вирішуються швидко та конструктивно. Тож, коли з’явилась потреба  у пральних засобах для соціальної пральні  БО «Благодійний фонд «Карітас Запоріжжя» прийшов нам на допомогу і ми отримали капсули для прання. Велика вдячність директору БО «Благодійний Фонд «Карітас Запоріжжя» Андрію Бухваку, представникам фонду Петру Бойку та Сергію Макоті  за співпрацю та вкрай необхідну на цей час допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь