Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Серпня, 2022 р., 21:37
З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України, Запорізька область стала одним з напрямків наступу армії загарбників. Як наслідок – тимчасова окупація 4 з 5 районів області, у трьох з них проходять активні бойові дії.
10 Серпня, 2022 р., 10:59
Щоб перемогти ворога, ми маємо бути сильні та згуртовані, тож підтримка колективного здоров’я зараз є важливою як ніколи. 
04 Серпня, 2022 р., 17:11
#МОЗ підготував серію матеріалів про екстрену вакцинацію, щоб ви знали як захистити себе навіть після контакту зі збудником інфекції. 
29 Липня, 2022 р., 09:41
Цьогоріч  28 липня уперше відзначаємо День Української Державності. Ця пам’ятна дата покликана звернути увагу суспільства на традиції українського державотворення, які мають понад тисячолітню історію. Ідея свята - утвердження зв’язку українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу. Із нагоди свята у Відкритому центрі допомоги «МИ РАЗОМ» Василівського району провели низку заходів для внутрішньо переміщених осіб, які через війну Росії проти України були змушені покинути свої домівки. Були проведені майстер-класи для дорослих і дітей, музичний супровід з національними піснями від «Театра юного глядача». Свято зібрало діток різних вікових категорій від 3 до 15 років, кожному було чим розважитись. Маленькі переселенці та їх батьки поліпшили як фізичне так і моральне здоров’я.
28 Липня, 2022 р., 09:21
Прийміть щирі вітання з Денем Української Державності!
27 Липня, 2022 р., 13:02
Хто такі учасники дорожнього руху? Це – пішоходи, водії, пасажири, велосипедисти тощо. Запам’ятайте: війна приносить смерть і руйнування, створює нові умови життя, до яких Ви маєте пристосуватись, щоб вижити і убезпечити своїх близьких! Важливо знати: дотримуючись низки простих правил поведінки на дорозі у період війни й не допускаючи ДТП, Ви не відволікаєте поліцейських, які свій дорогоцінний час присвятять обороні держави!
27 Липня, 2022 р., 09:27
Гепатит А – захворювання печінки, спричинене вірусом. Міністерство охорони хдоров’я України зібрало інформацію про вірусний гепатит А  і про те, що робити, аби не захворіти.
27 Липня, 2022 р., 09:25
Через широкомасштабне російське вторгнення мільйони людей змушені були виїхати в інші регіони України чи за кордон і шукати роботу. Пам’ятка попередження та недопущення потрапляння у ситуацію торгівлі людьми для тих, хто вимушено залишив місце проживання.
22 Липня, 2022 р., 11:46
В Україні дозволили введення другої бустерної дози вакцини проти коронавірусної хвороби усім людям віком від 60 років, а також людям віком 18-59 років із хворобами, які підвищують ризик важкого перебігу COVID-19.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь