Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2022 р., 07:50
З метою стабілізації стану єдиної енергосистеми України, 08 листопада, о 07:00 в Запоріжжі та Запорізькому районі (на підконтрольній Україні території) вводяться графіки погодинних відключень.
04 Листопада, 2022 р., 13:32
До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надходять звернення від громадян щодо сприяння у вирішенні питання придбання у державних підприємств дров для опалення свого помешкання, оскільки у посередників ціна на дрова є занадто великою.
04 Листопада, 2022 р., 13:29
У рамках проєкту «Єднання заради дії» благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» спільно з Мінцифрою та Мінреінтеграції створив добірку практичних порад для ВПО.
04 Листопада, 2022 р., 13:23
З початком повномасштабної війни кількість ВПО в Україні значно зросла. За даними Міжнародної організації з міграції, станом на 1 вересня 6,9 млн осіб стали внутрішньо переміщеними. Більшість із них вперше опинилися в таких умовах і зараз їм необхідно зрозуміти, які права вони мають і яку допомогу можуть отримати. Команда розробників зібрала методичні рекомендації для внутрішньо переміщених осіб та людей, які постраждали від війни.
03 Листопада, 2022 р., 15:52
Сьогодні о 06:30 в Запоріжжі та Запорізькому районі (на підконтрольній Україні території) вводяться графіки погодинних відключень.
02 Листопада, 2022 р., 09:39
Особи, які втратили роботу у період дії воєнного стану в Україні, забезпечуються державною підтримкою на оплату житлово-комунальних послуг.
02 Листопада, 2022 р., 09:20
29 жовтня педагоги Василівського району отримали 500 хромбуків для роботи в умовах дистанційного навчання. Це стало можливим завдяки ініціативи «Ноутбук кожному вчителю» в рамках домовленостей з Міністерством освіти і науки України за сприянням Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки та культури ЮНЕСКО та завдяки підтримці Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації. Щиро вдячні друзям-партнерам за допомогу та підтримку освітян в умовах війни. Новенькі хромбуки допоможуть нашим педагогам якісно здійснювати освітній процес та покращать надання освітніх послуг.
25 Жовтня, 2022 р., 12:44
Сьогодні, 25 жовтня, у Запорізькій області знову введений графік обмеження споживання електроенергії.
25 Жовтня, 2022 р., 12:43
Серед осіб, які проживали на тимчасово окупованих територіях України, звільнених ЗСУ, ймовірно, можуть бути постраждалі від торгівлі людьми. Зверніться до місцевої держ. адміністрації із заявою про встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, та до органів Нацполіції щодо захисту прав і свобод або зателефонуйте на «гарячу лінію» 15-47

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь