Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Січня, 2024 р., 16:07
Під головуванням керівниці апарату ОДА Зінаїди Бойко відбулося засідання робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у діяльності Запорізької обласної державної (військової) адміністрації.
22 Січня, 2024 р., 06:41
Сьогодні, 22 січня, ми відзначаємо національне свято - День Соборності України. З нагоди свята вітаємо і щиро бажаємо любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом! Великої сили та могутності, міцної дружби та братньої допомоги, взаємоповаги та розуміння, вірних цілей та високих прагнень, одного чистого та мирного неба на всіх.
19 Січня, 2024 р., 13:54
📣 Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.
19 Січня, 2024 р., 13:51
Очільник ЗОВА Юрій Малашко побував особисто на тренуванні однієї з команд, яка завзято готується до конкурсу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». 420 учнів з 23 шкіл Запорізького регіону вже обрали види спорту, в яких будуть брати участь, та пройшли реєстрацію. Дітлахи змагатимуться у баскетболі, футзалі та спортивному орієнтуванні. 
18 Січня, 2024 р., 11:30
Управлінням  соціального захисту населення Василівської райдержадміністрації здійснюється призначення допомоги при народженні дитини, яка народилась за кордоном. Для отримання державної допомоги при народженні дитини за кордоном, один із батьків повинен:
17 Січня, 2024 р., 18:00
Управлінням соціального захисту населення Василівської райдержадміністрації в січні 2024 року нараховано 3567 отримувачам державних соціальних допомог проживаючим на тимчасово окупованих територіях району та в зоні проведення активних бойових дій. Загальна сума державних соціальних допомог за січень 2024 року складає 10137899,20 грн., кошти перераховані 13.01.2024 року у повному обсязі.
16 Січня, 2024 р., 13:07
Контррозвідка Служби безпеки затримала агента воєнної розвідки росії, який коригував ракетні атаки рф по Запоріжжю.
16 Січня, 2024 р., 12:51
В рамках загальнонаціональної інформаційної кампанії “Шануйся, піклуйся, вакцинуйся”, яка реалізується за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який впроваджує організація Пакт в Україні, фахівці Центрів контролю та профілактики хвороб у всіх областях проводять виїзні вакцинальні сесії до громад та роз’яснюють важливість щеплень, особливо для населення із групи ризику: старшим за 60 років, людям, які мають ослаблений імунітет чи супутні захворювання та перебувають у групі ризику важкого перебігу та смерті внаслідок коронавірусної хвороби.
12 Січня, 2024 р., 15:42
У Запоріжжі за матеріалами СБ України до 12 років позбавлення волі засуджено мешканця обласного центру, який перебував у складі незаконного збройного формування «Ромашка».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь