Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні енергодарці! Василівська районна державна адміністрація вітає вас з 54-ю річницею заснування енергетичного серця Запорізької області- міста Енергодар!

Дата: 12.06.2024 13:28
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

   У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких свят є День народження рідного міста. 

   54-й рік  Енергодар зустрічаєте в особливих, дуже складних умовах. Під час війни  День міста – не про свято, а про любов до рідної землі, яку енергодарці продемонстрували виходячи з українськими прапорами на зустріч колонам російських окупантів в березні 2022 року. Про повагу до історії і культури, адже не дивлячись що місто одне з наймолодших в Україні, але відоме на весь світ своїм енергетичним комплексом. Про тодішніх і нинішніх героїв, які з 2014 року і по теперішній час боронять Україну. Про єдність і згуртованість дій, спрямованих на довгоочікувану Перемогу.

   У цей непростий для  нас час важливо залишатись єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей. 

  Хочеться запевнити кожного, що ми обов'язково повернемо своє. Всі, хто був змушений поїхати, повернеться додому, а хто чекає в окупації обов'язково отримає свободу.

   До зустрічі під жовто-блакитним прапором!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь