Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допомагаємо та підтримуємо наших захисників всі разом!

Дата: 17.05.2024 10:37
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

  Вже понад два роки триває повномасштабна війна російської федерації проти України.

 Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. За цей час наші Збройні Сили зуміли відвоювати понад 50% територіальних здобутків російської армії, але нажаль більшість території Василівського району і надалі знаходиться в тимчасовій окупації.

 За цей час всі ми безперервно допомагаємо та підтримуємо наших захисників. Адже знаємо, яку велику ціну платять за нашу свободу та мирне майбутнє українські військові. В стороні не залишився й великий бізнес Василівського району, який не дивлячись на відсутність можливості працювати продовжує підтримувати своїх працівників та військових.

   Так, нещодавно ними були придбані технічні засоби, які голова Василівської районної державної адміністрації, начальник районної військової адміністрації Богдан Староконь передав військовим що боронять  Запорізький напрямок.

    Під час зустрічі голова району висловив слова вдячності військовим за їхню роботу та пообіцяв й надалі надавати підтримку.

«Дякую вам за вашу нелегку службу та самопожертву заради незалежного майбутнього України. Вірю що зовсім скоро  зустрінемось на вільній Василівській землі і задля цього прикладемо максимум зусиль.» - сказав Богдан Староконь.

   Військовий Андрій подякував за надану допомогу та зазначив: «Ці засоби сьогодні потрібні нам, щоб захистити себе, позиції, техніку. Завдяки такій допомозі ми розуміємо що знаходимось тут не даремно».

   Тож на цьому не зупиняємося і продовжуємо  працювати на Перемогу! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь