Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чорнобиль не має минулого часу!

Дата: 26.04.2024 14:23
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

   26 квітня голова Василівської районної державної адміністрації, начальник військової адміністрації Богдан Староконь прийняв участь у заході ушанування  пам’яті жертв трагедії  та відання шани учасникам ліквідації наслідків аварії на  Чорнобильській АЕС.

   Минуло тридцять вісім років, як сталася Чорнобильська аварія, яка стала однією з найстрашніших катастроф за всю історію ядерної енергетики. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології. 

  Сьогодні Чорнобиль через російську агресію знову нагадав світові про себе. Особливо з урахуванням окупації Енергодара та Запорізької атомної електростанції. Цю станцію ворог захопив 4 березня 2022 року. Час ішов, інфраструктура станції поступово руйнувалася, а на території станції агресор облаштував військову базу.

    Чорнобиль не забувся, не може забутися. Він не тільки в нашій пам’яті, не лише в сучасній історії України. Чорнобиль постійно – якщо й не прямо, безпосередньо, то опосередковано – про себе нагадує. І застерігає світ про нову ймовірну техногенну катастрофу, яку можливо попередити лише об’єднавшись разом та здобувши Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь