Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

24 лютого — найтрагічніша дата в сучасній історії України

Дата: 24.02.2024 05:56
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

 24 лютого — найтрагічніша дата в сучасній історії України, день, який на все життя запам’ятали мільйони українців.

     Здійснивши 24 лютого 2022 року повномасштабне вторгнення в Україну, кремль хотів остаточно знищити військовим шляхом українську державу та ідентичність. Цей напад завдав підступного удару міжнародному світопорядкові, створеному після Другої світової війни, підірвав стабільність не лише Європи, а й глобальної безпеки загалом. Україна, яка розцвітала з кожним роком, зазнала нападу жорстокого ката путіна, що прийшов у наш дім, а тепер намагається зруйнувати наше майбутнє. Та цього не трапиться, адже правда на нашому боці.

    У спротиві російському агресору ми продемонстрували світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, національну ідентичність і цінності як частину європейських. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу. Перемога України – запорука світової стабільності.

      Дякуємо нашим захисникам та захисницям. Збройні Сили України, Сухопутні війська, наша піхота й танкісти, Повітряні та Військово-Морські сили, артилерія, ППО, десантники, розвідники, прикордонники, ССО, СБУ, Нацгвардія, поліція, ТрО — усі наші сили безпеки й оборони. Завдяки вам стоїть Україна. Ми віримо в перемогу, ми  чекаємо на неї, ми молимось про перемогу.

 

        Ми встоїмо!  І  знаємо: за кожне завтра треба битись! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь