Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні мешканці Василівського району!

Дата: 22.01.2024 06:41
Кількість переглядів: 146

Фото без описуСьогодні, 22 січня, ми відзначаємо національне свято - День Соборності України. З нагоди свята вітаємо і щиро бажаємо любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом! Великої сили та могутності, міцної дружби та братньої допомоги, взаємоповаги та розуміння, вірних цілей та високих прагнень, одного чистого та мирного неба на всіх.

Соборна - означає спільна, злагоджена, та, що має згоду усіх. Ніхто не зможе сьогодні заперечити, що ми хочемо жити саме в такій державі!  Ідея соборності України була і є однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, державності.

Нині Україна продовжує боротьбу за свободу та соборність. Цілісність буде цілковито відновлена після того, як Україна звільнить усі території, захоплені ворогом. Соборність – мета Перемоги.

 Сьогодні ціною власного життя, відстоюють єдність і неподільність держави українські патріоти,  серед  яких  багато наших земляків. Низький уклін всім, хто у скрутні для нашої країни часи постав на захист територіальної цілісності та національних інтересів України.

Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну  країну – гідну наших дітей.

Наша єдність – наша зброя!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь