Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

6 грудня - День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 07:10
Кількість переглядів: 120

Фото без опису6 грудня щороку відзначаємо державне свято – День Збройних Сил України – свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

Українська армія – сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести із собою перемогу!

З нагоди цієї дати Василівська військова державна адміністрація вітає всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають нашу Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Ви наші захисники, опора держави, у ваших надійних і сильних руках  спокій  рідних та близьких.

Сьогодні ми вітаємо не тільки професійних військових, а й всю країну, кожного добровольця, кожну сімʼю, чиї члени боронять нашу державу від ворога, усіх, хто допомагає Збройним Силам України, донатить на армію, волонтерить, лікує поранених. Бажаємо усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоровʼя та здійснення всіх ваших мрій і побажань!

Завдяки Вам - Україна була і буде!

Слава ЗСУ! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь