Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

5 грудня – Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2023 09:01
Кількість переглядів: 113

Фото без описуШановні волонтери, щиро вітаємо вас із нагоди цього свята!

Ви люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду. Волонтери є надійною опорою наших захисників, лікарів, людей , які опинилися у складних життєвих обставинах. Для кожного з вас найціннішою подякою є розуміння того, що ви рятуєте людські долі.

В останні роки ми особливо відчули, наскільки важливою є роль волонтерів для України. Війна з Росією змусила нас, переосмислити свої пріоритети і визначити, що для нас найважливіше – життя у мирі на своїй рідній землі. Низький уклін кожному волонтеру за нелегку та таку благодійну й світлу місію.

Василівська  військова районна адміністрація висловлює подяку усім Вам за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, активну громадську позицію, підтримку внутрішньо переміщених осіб Василівського району - це керівництво Запорізького вищого професійного училища моди та стилю за безкоштовні перукарські послуги, Благодійний фонд "Карітас Запоріжжя", Благодійна організація "Проліска Ю.А.", Благодійна організація "Благодійний фонд "Адвентистське Агентство допомоги та розвитку в Україні", Громадська організація YES, Громадська організація “Територія реалізації авторських проєктів", Благодійна організація "Благодійний фонд "УКРАЇНА. СВІТ. ПОЛОГИ",  Благодійний фонд "Земляки", фонд ЮНІСЕФ, Міжнародна організація з міграції, БФ «Олександр Любишко».

Кожен з вас герой. Кожен з вас особливий. Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, вдячності від людей, миру та скорішої перемоги над ворогом.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь