Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРЕСРЕЛІЗ: Гранти ветеранам

Дата: 22.11.2023 18:57
Кількість переглядів: 109

Фото без описуДругий рік поспіль триває реалізація урядового проєкту єРобота.

Служба зайнятості супроводжує програми: «Власна справа» та «Грант для ветеранів та їх подружжя», за якими вже ухвалено більше 9 тисяч рішень, що сприятиме створенню більше 20 тисяч робочих місць в Україні.

На Запоріжжі також реалізується грантова програма для учасників бойових дій та членів їхніх сімей, людей з інвалідністю внаслідок війни. Розмір гранту за цією програмою досягає 1 млн грн, головною умовою залишається створення робочих місць та працевлаштування на них працівників.

«Гранти для ветеранів та членів їхніх сімей» - своєчасна програма. Наші захисники і захисниці мають знати, що держава піклується про них і допоможе у започаткуванні бізнесу, - розповідає директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. – У Запоріжжі цією програмою вже скористалися 2 учасники бойових дій та одна дружина ветерана».

Один з грантоотримувачів, учасник бойових дій, використав кошти для відкриття першого капсульного хостелу в Запоріжжі. За кошти гранту придбано необхідне обладнання. Підприємцем буде створено 4 робочі місця, на два з яких будуть працевлаштовані учасники бойових дій або люди з інвалідністю внаслідок війни.

Молода жінка, учасниця бойових дій, багатодітна мама, отримала грант на розвиток фермерського господарства. Вона придбає обладнання для відкриття цеху з виробництва комбікормів.

Наразі спрощено умови отримання грантів для ветеранів.

Дізнавайтеся про зміни до Порядку надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, приєднуйтеся до урядового проєкту єРобота.

Сподіваємось, що ця інформація допоможе учасникам проєкту у плануванні свого бізнесу та використанні грантових коштів.

Звертаємо увагу, що у випадку виникнення додаткових питань громадяни можуть звернутися до найближчого центру зайнятостіуповноваженого банку або до контакт-центру Державної служби зайнятості: онлайн-допомога служби у FacebookTelegram"гаряча лінія" ДЦЗ 0 800 600 288.

Також додаткову інформацію можна отримати у Contact-центрі ЗОЦЗ за номером 0 800 33 67 28 або на Телеграм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь