Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітаємо з Днем працівника сільського господарства!

Дата: 19.11.2023 11:15
Кількість переглядів: 180

Фото без описуЦе свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.
Висловлюємо подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу країни - хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва- всім, чиє життя невідʼємно повʼязане із сільськогосподарським виробництвом.

Повномасштабна війна стала справжнім випробуванням для українських аграріїв. Вторгнення росії спричинило руйнування налагоджених роками процесів, логістичних ланцюгів. Багато посівних територій заміновано, до частини немає доступу, знищено техніку та склади. Утім хоробрість українських аграріїв немає меж, і попри жахіття війни, навесні цього року, ви засіяли поля.

Схиляємо голову перед аграріями за вашу працю, самовідданість і бажаємо віри, впевненості і оптимізму, що країна вистоїть, і ми повернемося працювати на землі Василівського району.
У день професійного свята бажаємо вам всім прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії, професійної удачі!

Віримо в нашу Перемогу! І здобудемо її разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь