Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРЕСРЕЛІЗ: Урядом України збільшено оплату за виконання суспільно корисних робіт в 1,5 рази

Дата: 01.11.2023 14:22
Кількість переглядів: 208

Фото без описуТак, відтепер за виконання суспільно корисних робіт в рамках проєкту “Армія відновлення” можна отримати оплату більшу, ніж передбачалось раніше, а саме - 1,5 мінімальних заробітних плат (до 10 050 грн). З квітня наступного року цей розмір зросте до 12 000 грн. 

Армія відновлення” — це урядовий проєкт, який був запроваджений восени 2022 року з метою залучення до відбудови країни людей, які тимчасово втратили роботу, через виконання ними суспільно корисних робіт.

Участь у суспільно корисних роботах надає людям, які залишились без роботи через війну, тимчасову зайнятість та можливість отримувати оплату праці від держави.

«Види робіт залежать від потреб конкретної громади, в якій організовано такі роботи, - пояснює директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. - Протягом 2023 року в Запорізькій області видано майже 1,5 тисячі направлень на виконання суспільно корисних робіт, укладено 29 угод з замовниками/виконавцями таких робіт. На рахунки роботодавцям для виплати заробітної плати безробітним, які приймають участь в виконанні таких робіт, спрямовано 9,7 млн грн.

Суспільно корисні роботи, які виконуються безробітними в Запорізькій області, спрямовані на забезпечення життєдіяльності населення, яке постраждало від наслідків війни, заготівлю дров, плетіння маскувальних сіток, розвантаження та фасування гуманітарної допомоги, надання соціальних послуг уразливим верствам населення, тощо».

Нагадаємо, для того, щоб прийняти участь в суспільно корисних роботах, потрібно звернутись до найближчого центру занятості або зателефонувати за номером гарячої лінії Запорізького обласного центру зайнятості 0800-336-728


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь