Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реєстрація в службі зайнятості через «електронний кабінет шукача роботи»

Дата: 05.10.2023 16:20
Кількість переглядів: 153

Фото без описуЕлектронні сервіси сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання державних послуг громадянам та один з центральних засобів реалізації електронного урядування.

 

Державна служба зайнятості, підтримуючи сучасні тенденції з розвитку електронного урядування та з метою надання повного спектру якісних послуг населенню, активно впроваджує в роботу електронні сервіси.

 

Тепер реєстрацію у службі зайнятості можна здійснити засобами

«Електронного кабінету шукача роботи», що прискорює доступ клієнтів до послуги та надає їм можливість отримати необхідну інформацію у дистанційному форматі.

 

Перед початком користування кабінетом необхідно створити обліковий запис. З  Інструкцією з реєстрації  знайомтеся на сайті державної служби зайнятості.  Надалі зареєстрований користувач має можливість подати заяви про надання (поновлення) статусу безробітного або призначення (поновлення) виплати допомоги по безробіттю.

 

Також власник персонального кабінету може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування, дізнатися про заходи, проведення яких планується у центрах зайнятості, та записатися на ті з них, що зацікавили.

 

Додаткову інформацію можна отримати Contact-центрі ЗОЦЗ за номером 0800336728 або за допомогою нашого каналу підтримки у Телеграм  

( https://t.me/Pidtrumka_DCZ_Zaporizhzhia)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь