Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щорічно 17 вересня відзначаємо День рятівника України

Дата: 16.09.2023 08:57
Кількість переглядів: 214

Фото без описуУ цей непростий для країни час внесок наших рятувальників неоціненний. Ви допомагаєте боротися з руйнівними наслідками ворожих бомбардувань, на ваших плечах лежить місія з порятунку людей, розмінуванню территорій, пошуку постраждалих під завалами і збереженню якомога більше життів.

День рятівника — професійне свято тих, хто рятує чужі життя, щоразу ризикуючи своїм. Ваш девіз — «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» якнайкраще відображає нелегкі будні рятувальників. Цілодобово Ви підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

Напередодні свята Подякою голови Василівської районної державної адміністрації за вагомий внесок у запобіганні та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру в умовах збройної агресії російської федерації проти України та з нагоди Дня рятівника, було відзначено:

ЄВТУШЕНКО Івана Сергійовича начальника 34 державної пожежно- рятувальної частини 6 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Запорізькій області, майора служби цивільного захисту;

РОМАНЕНКО Романа Володимировича заступника начальника управління – начальника відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Василівського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області, полковника служби цивільного захисту.

Щиро вітаємо усіх працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій з професійним святом! Дозвольте, цього святкового дня побажати вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках. Здатність допомагати - це один з вищих проявів добра. Дякуємо вам за особливе і безкорисливе добро, якому ви присвятили своє життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь