Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч з питань організації навчально-виховного процесу у 2023/2024 н.р

Дата: 15.09.2023 12:34
Кількість переглядів: 321

Фото без опису14 вересня 2023 року голова Василівської районної державної адміністрації, начальник військової адміністрації Богдан СТАРОКОНЬ провів робочу зустріч з начальниками управлінь освіти військових адміністрацій населених пунктів Василівського району, керівниками ССД (служба у справах дітей)  з питань організації навчально-виховного процесу у 2023/2024 н.р, та створення безпечного освітнього середовища в умовах воєнного стану, захист прав дітей та ужиття інших безпекових заходів.

У засіданні взяли участь керівництво Василівського РУП ГУНП в Запорізькій області начальник Юрій Дробницький, інспектори ювенальної поліції Василівського РУП ГУНП в Запорізькій області Наталія Толбей та Марина Шемякіна, начальники відділів освіти та служб у справах дітей населених пунктів Василівського району, представники територіальних громад.

У ході зустрічі було обговорена взаємодія її учасників  із правоохоронними органами. Були окреслені нагальні питання: налагодження комунікації з адміністраціями закладів освіти, надання щомісячної інформації закладами освіти до Василівського РУП соціального паспорту закладу освіти, моніторинг руху дітей, про невідкладне інформування щодо надзвичайних подій за участю дітей (булінг, створення окремих груп онлайн та цькування, домашнє насильство, залишення без батьківського піклування) та ін. Ще низка питань стосувалася утримання, виховання, навчання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою (піклуванням), влаштовані до дитячого будинку сімейного типу, прийомних сімей, соціальний супровід та забезпечення додержання вимог законодавства стосовно соціального захисту дітей даної категорії, про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах тощо.

Зустріч пройшла досить плідно, і співрозмовники пообіцяли надавати один одному всебічну підтримку  та взаємодію. «Питання безпеки закладів освіти та забезпечення належних, безпечних умов здобуття освіти та  організація соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах є одними із актуальних питань сьогодення», - зазначив Богдан СТАРОКОНЬ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь