Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

24 серпня — День Незалежності України!

Дата: 24.08.2023 09:34
Кількість переглядів: 214

Фото без описуШановні мешканці Василівського району!

День незалежності – це не просто свято, це найважливіша подія в історії країни. Навіть попри щоденне зухвале намагання ворога зламати наш дух та знищити нас фізично цей день набув ще більшої знаковості, адже волю, свободу і незалежність нам доводиться виборювати зі зброєю в руках. Усі роки наша держава бореться за свою свободу та незалежність, долаючи великі перешкоди. Дата 24 серпня була обрана, опираючись на день, коли було схвалено Акт проголошення Незалежності України. Проте історія Дня Незалежності має глибоке коріння, що відносить нас у далекі часи, коли українська нація ще перебувала під окупацією радянського режиму. І сьогодні ми відстоюємо право вільно жити на своїй землі. Українці змогли довести усьому світу, що ми згуртовані, мужні та нескорені, а найбільше наше багатство — це свобода. Ми зламали загарбницькі плани путіна.

Нехай сьогодні в серці кожного із нас грає рідний гімн, дівчата і хлопці красуються вишиванками, а на вулицях рідних міст і сіл розвивається гордо синьо-жовтий прапор. Сьогодні наше завдання, завдання усіх громадян України – зробити все, щоб наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум наших зусиль і сили, щоб наблизити час розквіту України. І не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення, скільки нам років. Тільки одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо змінити його на краще.

Прийміть щирі вітання з Днем Незалежності України та побажання щастя, добра і злагоди, взаєморозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого майбутнього. Велика Україна завжди була щедрою, багатою і доброї країною. За нашу історію під рідним прапором! Нехай дихається легко і вільно! Зі святом ! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь