Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч із представниками громадської організації «Спілка ветеранів АТО та волонтерів «Разом»» та Центром реабілітації військовослужбовців

Дата: 11.08.2023 18:20
Кількість переглядів: 137

Фото без описуГолова Василівської районної державної адміністрації, начальник районної військової адміністрації Богдан Староконь спільно із головою Мелітопольської районної державної адміністрації Ігорем Судаковим провів робочу зустріч із представниками громадської організації «Спілка ветеранів АТО та волонтерів «Разом»» та Центром реабілітації військовослужбовців (далі - Центр). 

На порядку денному були обговоренні питання щодо реабілітації поранених бійців Василівського району на базі зазначеного реабілітаційного Центру. Вирішили питання медичного супроводу та психологічної підтримки військовослужбовців, які цього потребують. Також директором Центру було озвучено про безкоштовне перебування на його території під час реабілітації захисників або після неї. У Центра є можливості та засоби для проведення реабілітації поранених бійців, що допоможе їм відновитись, а за підтримки органів влади та місцевого самоврядування це можливо втілити у життя.

Підсумком зустрічі були окреслені шляхи взаємодії та подальшої співпраці у реабілітації військовослужбовців, яким потрібно лікування та підтримка. Спільними зусиллями готові підтримати тих, хто кожного дня захищає нас від непроханих гостей і дарує нам можливість проживати новий день на нашій землі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь